Functional Safety

Västra Götalands län, Sweden Application deadline 2022-12-31

Assignment description

"Work on your own terms". Som partner hos oss på Sigma Technology får du möjligheten att identifiera och hitta ett uppdrag tillsammans med oss som matchar just din vardag.

Just nu söker vårt R&D center p rocessutvecklingsarbete för utvecklingsprocesser inom Functional Safety. Du kan arbeta remote.

I vårt R&D center, In-house, hjälper vi en av våra fordonskunder med bland annat att dokumentera och vidareutveckla sina utvecklingsprocesser för ett mer standardiserat arbetssätt.

I ett led att beskriva befintligt arbetssätt söker vi nu dig som vill arbeta med att utreda och dokumentera hur utvecklingsprocessen ser ut i ett projekt, samt jämföra detta med befintliga processbeskrivningar och identifiera gap mot dessa samt ISO 26262.

Du behöver ha med dig en gedigen erfarenhet av fordonsutveckling/inbyggda system samt erfarenhet i processer för system-, hård- och mjukvaruutveckling, antingen genom tidigare processarbete eller genom att ha följt sådana. Vidare behöver du vara van vid att ha en löpande dialog med olika kontaktytor och kompetenser inom framtagning av systemarkitektur, mjukvara och elektronikhårdvara.

Till din hjälp har kommer du ha nära dialog med flertalet erfarna ingenjörer samt våra seniora kollegor som arbetar med metodstöd och functional safety management.

Vi tillsätter löpande och det är ett uppdrag som kommer pågå i minst ett år.

Kanske passar inte just detta uppdraget dig? Ansök ändå och berätta för oss vad du vill göra så återkommer vi omgående när vi hittar ett matchande uppdrag.

Sigma Technology erbjuder uppdrag som både finns på remote över hela Sverige och på plats ute hos våra kunder inom brancher såsom IT & FinTech, Automotive, Consumer, Retail, Defense, Manufacturing, MedTech och Product Information. Våra kunder är start ups, medelstora bolag och företag med flera 1000 anställda. Likaså finns det massa kul att göra i vårt R&D center där vi tar oss an åtaganden inom både Electrification & Digitalization.

Vi vill växa tillsammans med våra partners! Därför är det avgörande att förstå vad som är viktigt för just dig. Hos oss får du en personlig coach och säljare som hjälper dig med en utvecklingsplan och uppdrag som matchar dina mål och utveckling. Så det spelar ingen roll om du är ny som partner eller "old in the game". Vi kommer alltid att finnas här för att lyssna och ge dig verktygen till din framgång. Hos oss ska vi utvecklas, tillsammans. Snart kommer vi att bjuda in alla våra partners till intressanta evenemang och webinar inom ny teknik. Håll utkik!

/Sofia, Partner Manager

 • Assignment

  Functional Safety

 • Company

  Sigma Technology Embedded Solutions

 • Location

  Västra Götalands län, Sweden

 • Competence area

  Hardware Electronics, Software development embedded systems, Function development, System design, Software development

 • Start date

  1970-01-01

 • Duration date

  2022-12-31 med chans till förlängning

 • Publication date

  2022-09-22

 • Expiration date

  2022-12-31

 • Work load

  100 %

 • Contact

  Sofia Petersson, sofia.petersson@sigmatechnology.se, 46793411284

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it