Androidutvecklare

Göteborg, Sweden Application deadline 2019-06-30

Job description

På Sigma Embedded Engineering söker vi just nu efter vassa Androidutvecklare. Vill du jobba med den senaste tekniken, senaste arbetsmetoderna samt vara med att utveckla framtidens uppkopplade bilar, då är detta jobbet för dig!

Vi tror att du har en akademisk examen med stort fokus på programmering, du trivs att arbeta i team, du strävar efter ständig utveckling och är en problemlösare. Du har säkert flera hobbyprojekt som du vill visa oss!

De tekniska delarna som du bör behärska är Android applikationsutveckling, Java, C++, Linux. Du har förståelse för agilt arbete och Continuous Integration.

Om oss

Sigma Embedded Engineering är ett bolag där vi tillsammans bygger ett bolag på en värdegrund kring det personliga ledarskapet där vi skapar de förutsättningar som behövs för att lyckas. Det är vad du gör som räknas – inte vad du säger.

Vi fokuserar på att leverera kompetens, service och resurser inom R&D inom inbyggda system. Vi är en nischad del av Sigma och arbetar i nära samarbete med våra systerbolag inom gruppen med att utveckla de bästa lösningarna för våra kunder och på detta sätt hjälper vi dem att nå sina högt satta mål.

Varje dag går vi till jobbet som Ansvarstagande, Lagspelande, Kunskapstörstande, Engagerade & Kreativt Nytänkande kollegor.

Välkommen till Sigma Embedded Engineering - Developed By Great People!

More information

För mer information kontakta

Daniel Tengvall,
daniel.tengvall@sigma.se

 • Position

  Androidutvecklare

 • Company

  Sigma Embedded Engineering

 • Location

  Göteborg, Sweden

 • Competence area

  Software development embedded systems, System development

 • Publication date

  2019-04-15

 • Expiration date

  2019-06-30

 • Contact

  Daniel Tengvall Widell, daniel.tengvall@sigma.se, 46768553309

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies.

Got it