ÄR DU IT PROFILEN VI SÖKER I ESKILSTUNA & VÄSTERÅS?

Eskilstuna, Västerås, Sweden Application deadline 2023-02-26

Job description

Är du ute efter nya utmaningar? Jobbar du idag som IT-projektledare, kravanalytiker, systemtestare, systemutvecklare, IT-arkitekt, BI-specialist eller som Data Scientist? Brinner du för produktionsnära IT-utveckling eller andra spännande områden inom industriell IT? Har du svarat JA på någon av dessa frågor tycker vi att du ska fortsätta läsa😊!

Söker vi dig?

Sigma Industry växer så det knakar! Vi letar därför efter drivna IT-profiler som vill följa med oss på en spännande resa framåt. Vi söker just nu efter nya sigma stjärnor som ska hjälpa några av närområdets största företag med deras IT-utmaningar.

Vi söker dig som har arbetat några år inom industriell IT och är redo för nästa äventyr. Kanske har du erfarenhet av IT-projekt, krav- och testspecar, integrationer, informationsmodeller, processer eller BI-system? Eller har du kanske tillämpat den agila metodiken genom IT-relaterade projekt? Eller är du vår nästa stjärna inom systemutveckling? Oavsett vilket område du har arbetat inom ser vi att du har förmåga att analysera problem och identifiera passande lösningar, både på egen hand och tillsammans med ett tvärfunktionellt team.

Med rätt jag skapar vi ett starkt lag! För att vi ska trivas tillsammans tror vi att gemenskap och engagemang är nyckelord för dig. Vi tror att dina vänner beskriver dig som självgående, nyfiken, målinriktad och kommunikativ. Vidare tror vi att du är en entreprenör som ser fram emot bidra till Sigma Industrys fortsatta utveckling. Slutligen tror vi på dig som person! Tror vi rätt?

Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Detta förväntar vi oss lyser igenom även hos dig. Vi letar efter en person som vill bidra till en bättre morgondag, inte bara för sig själv men även för andra. 

Söker du oss?

Hos oss blir du välkomnad av glada och hjälpsamma kollegor. Vi har roligt på jobbet, högt i tak och ett engagerande klimat. Du står aldrig ensam inför en utmaning utan kan bolla idéer och hitta möjligheter tillsammans med dina kollegor.

Som konsult på Sigma ges du möjlighet att verka inom en rad olika branscher. Vi har bland annat projekt inom fordons-och tillverkningsindustrin, Life Science, Industriell IT och Industry 4.0. Vi bryter ständigt mark inom nya, spännande områden. Hos oss kan du hitta det just du brinner för lättare än på ett traditionellt företag.

Det finns mycket att berätta om Sigma Industry, våra värderingar och vår verksamhet. Vi driver digitalisering och deltar i utvecklingen av morgondagens teknologi. Sigma Industry är ett entreprenörsdrivet företag med stora visioner och korta beslutsvägar, vilket ger goda möjligheter att påverka såväl din egen som företagets framtid. Vill du bli expert inom ditt befintliga område, växa in i ett nytt eller engagera dig internt på Sigma? Möjligheterna är oändliga och hos oss får du allt i ett: en trygg anställning, en stimulerande vardag och en skräddarsydd framtid. Låter vi som en perfect match 😊 ?

Läs gärna mer om vår verksamhet på www.sigmaindustryeastnorth.se

Vill du bli vår nya kollega?

Tack för att du har läst vår annons! Vi hoppas att du känner dig nyfiken på oss och vi ser fram emot att läsa din ansökan och ditt CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag.

Har du fler frågor? Hör av dig så berättar vi gärna mer!

More information

Marlene Elias  

Eskilstuna/Västerås

+46 73 654 73 73 

marlene.elias@sigma.se

 • Position

  ÄR DU IT PROFILEN VI SÖKER I ESKILSTUNA & VÄSTERÅS?

 • Company

  Sigma Industry Innovation

 • Location

  Eskilstuna, Västerås, Sweden

 • Competence area

  Project Management & Management, Business Intelligence, Business Systems, System development, Test & Quality, Business Analysis, Digital Communication, Requirement Management & Business Development, Digitalisation

 • Publication date

  2023-01-24

 • Expiration date

  2023-02-26

 • Contact

  Marlene Elias, marlene.doktorianelias@sigma.se, +46736547373

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it