ÄR DU IT PROFILEN VI SÖKER?

Eskilstuna, Västerås, Sweden Application deadline 2021-10-17

Job description

Är du en IT projektledare eller en Business Analyst som vill jobba med industrinära IT och som just nu sitter och är nyfiken på nya utmaningar, företag eller nya branscher. Är det kanske så, att du just nu letar efter inspiration och undrar ”Vad finns det för spännande där ute?” Då ska du absolut läsa igenom vår annons.

Sigma Industry är ett entreprenörsdrivet konsultföretag som bär fanan högt när det gäller omtanke om varandra och vår omvärld. Vårt mål är att förbättra morgondagen för våra kunder genom våra konsulters kunskap, drivkraft och nyfikenhet. Hos oss finns olika team i Eskilstuna och Västerås med blandad erfarenhet och bakgrund som tillsammans expanderar vår verksamhet och upptäcker nya områden.

Just nu arbetar vi för att stärka upp vårt team med fler IT profiler. Har du arbetat med agil projektledning, kravinsamling, processutveckling, testning eller är du kanske en lösningsarkitekt?? Eller så kanske du har jobbat med change management eller program mangament? Just nu söker vi dig med IT inriktad profil som vill ta nästa steg i din karriär.

Vi söker dig som har arbetat inom projekt eller har haft en liknande roll som det ovannämnda, alternativt något inom samma område. Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet och har förmågan att analysera problem, identifiera lösningar, ensam eller tillsammans med ett tvärfunktionellt team. Som person är du självgående, nyfiken, målinriktad och driven. För att passa in hos oss ska du vara en lagspelare som bidrar till att bygga vår verksamhet vidare.

Sigma samarbetar med en rad olika företag inom flera branscher och våra uppdrag handlar ofta om teknik i framkant. Hos oss har du möjlighet att lära dig något nytt eller arbeta inom områden som du redan är trygg och erfaren inom. Hos oss lär vi oss av varandras erfarenheter och har roligt tillsammans. Vi anser att kunskapsutbyte, gemenskap och korta beslutsvägar är nyckeln till framgång.

Eftersom vår organisation växer mestadels organiskt genom tips från våra anställda så har vi valt att jobba med en relationsbyggande rekrytering. Vi vill gärna vet mer om dig och vi tror på det personliga mötet som det bästa rekryteringsverktyget.

Vi ser fram emot att träffa dig!

INFORMATION

Rekrytering sker löpande och vi kommer återkoppla till dig så snart vi kan. Tack för att du tar dig tid och kontaktar oss.

More information

För mer information kontakta

Marlene Elias,

+46 736547373

marlene.elias@sigma.se

Anette Hägg,
+46 701699125
anette.hagg@sigma.se

 • Position

  ÄR DU IT PROFILEN VI SÖKER?

 • Company

  Sigma Industry East North

 • Location

  Eskilstuna, Västerås, Sweden

 • Competence area

  Project Management & Management, Test & Quality, Requirement Management & Business Development

 • Publication date

  2021-09-14

 • Expiration date

  2021-10-17

 • Contact

  Anette Hägg, anette.hagg@sigma.se, +46701699125

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it