Är du Systemadministratör/ IT tekniker med stark Linuxinriktning?

Malmö, Sweden Application deadline 2023-03-31

Job description

Vi söker nu en Systemadministratör med stark Linuxinriktning under en kortare period. Du kommer med detta uppdrag få drifta företagets nätverk och IT-system.

För den här rollen söker dem någon med tydligt fokus på Linux-drift. VMWare, Debian, KVM/QEMU, ZFS, iptables/nftables, apt spegling och Git är saker du känner dig bekväm med. I rollen kommer du samarbeta med de olika DevOps-teamen på företaget för att bättre förstå verksamhetens behov.

I arbetet ingår installation och underhåll av nätverk, servrar, klientdatorer och annan IT-utrustning. Du kommer att hantera IT-support och problemlösning kopplat till våra olika tjänster, samt medverka i design och implementation av nya IT-tjänster och IT-relaterade funktioner. Du kommer hjälpa till med att bygga nya nät och underhålla äldre system. Inom tjänsten ingår också löpande förbättringsarbete kring hur våra tjänster fungerar och driftas.

Vi erbjuder

Sigma Technology stöttar omvärlden, branscher, företag och anställda genom digitalisering, ny teknologi och nya tekniker. Vårt CSR-arbete har fokus på en hållbar framtid genom utbildning och innovation. Vi kombinerar en stark lokal närvaro med en global räckvidd och kapacitet och förväntar oss en bättre morgondag för alla.

Sigma Technology är Sveriges Top 1 Mest Rekommenderade Arbetsgivare (2019,2020,2021), Sveriges Top 3 Bästa Arbetsgivare (2019,2020,2021,2022) och Sveriges Best Managed Company (2019,2020,2021,2022). Vi är ett framåtdrivande globalt företag med en stark familjeanda. Hos oss kommer våra anställda först. Det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra, trivs och har rätt förutsättningar för att utvecklas.

För oss är kollektivavtal, generös friskvård, utbildningspeng och möjlighet till trivselaktiviteter utanför arbetstid en självklarhet! Vi vill att våra medarbetare ska trivas hos oss länge och känna sig som en del av Sigma-familjen.

Vi kallar till intervju löpande så skicka din ansökan idag och ta chansen att bli en del av en fantastisk gemenskap!

More information

För mer information kontakta

Åsa Davidsson,
+07 06017122
asa.davidsson@sigmatechnology.com

 • Position

  Är du Systemadministratör/ IT tekniker med stark Linuxinriktning?

 • Company

  Sigma Technology IT Infra

 • Location

  Malmö, Sweden

 • Competence area

  Operation, support and infrastructure

 • Publication date

  2023-03-17

 • Expiration date

  2023-03-31

 • Contact

  Åsa Davidsson, asa.davidsson@sigmatechnology.com, 0706017122

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it