Automationsingenjör till Sigma industry South Jönköping

Jönköping, Sweden Application deadline 2020-11-30

Job description

Are you the one?

Vill du jobba hos en arbetsgivare som präglas av entreprenörskap med korta beslutsvägar? Där du dessutom kommer få ett stort inflytande i din utveckling och omringas av flera duktiga och trevliga kollegor.

Vårt erbjudande är ofta så bra att det kan kännas lite overkligt. Att hitta rätt arbetsuppgifter, möjlighet att utvecklas samt bra villkor ligger som grund för vårt erbjudande till dig.

Vi är inne i en intensiv fas och vi vill därför förstärka vår automationsavdelning. Vi är i behov av både juniora och erfarna ingenjörer.

Exempel på några arbetsuppgifter vi kan jobba med:

 • Industry 4.0 / Industrial Internet of Things. Ja, dessa återkommande ”Buzzword” som alla pratar om. Vi jobbar med detta dagligen och vet hur vi skapar värde för våra kunder!
 • Programmera PLC, HMI, SCADA och databaser för specialmaskiner, produktions- eller processanläggningar.
 • Projektleda kundens projekt, idriftsätta samt felsöka och bli kundens hjälte.

Som person ser vi att du har ett stort teknikintresse, kan arbeta både i team och självständigt. Du är engagerad och lyhörd till kunden/projektets behov. Du strävar alltid efter att leverera ditt yttersta och har social kompetens.

På Sigma Industry South skapar vi trivsel genom gemenskap, engagemang och glädje.

Då vi har ett löpande urval till tjänsten, är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Basic qualifications

För att trivas i din yrkesroll ser vi gärna att du har:

 • Minst några års arbetslivserfarenhet inom automationsområdet och vill ta nästa steg i karriären
 • En relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller yrkeshögskola.
 • Goda kunskaper inom PLC/SCADA programmering, konfigurering och systemering
 • Goda kunskaper inom driftsättning och test
 • Ett stort intresse för teknik och viljan att ständigt utvecklas och lära dig nytt

Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav.

Preferred additional skills, personal traits and experience

Meriterande kunskaper är SCADA, Robotprogrammering, nätverk, databaser, C++, C#.

We offer

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. En trygg och fast anställning med bra villkor. Kollektivavtal är en självklarhet och attraktiva lönemodeller som ger det lilla extra.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

More information

För mer information kontakta

Dag Hageman
dag.hageman@sigma.se

 • Position

  Automationsingenjör till Sigma industry South Jönköping

 • Company

  Sigma Industry South

 • Location

  Jönköping, Sweden

 • Competence area

  Rail Design and Engineering, Water and Wastewater Engineering, Electricity & Automation, Testing and Verification, Function development, System design, Project Management, Digitalisation, Automation

 • Publication date

  2020-09-16

 • Expiration date

  2020-11-30

 • Contact

  Dag Hageman, dag.hageman@sigma.se, 46734382444

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it