Avdelningschef/Konsultchef till Sigma Technology Jönköping

Jönköping, Sweden Application deadline 2020-12-31

Job description

Ta chansen att arbeta i ett spännande, expanderande bolag som blivit utsedd till Sveriges näst bästa arbetsgivare!

Sigma Technology växer i Världen, Sverige och Jönköping!

Nu söker vi en Avdelningschef/Konsultchef för att driva vår avdelning på vårt kontor i Jönköping.

Sigma Technology jobbar med IT-Infrastruktur, systemutveckling och teknikinformation. Våra medarbetare arbetar såväl hos våra kunder i Jönköping som Linköping och där du blir del av ett starkt chefsteam som jobbar tillsammans för att stärka regionen. I Jönköping finns vi i nytt fint kontor på Östra Storgatan 3.

Som Avdelningschef/Konsultchef erbjuds du en omväxlande arbetsdag som inkluderar personalansvar, rekrytering, beläggningsplanering samt försäljning till både nya och existerande kunder. Du ansvarar också för lönsamheten på Din avdelning vilket inkluderar budget – och prognosarbete.

Avdelningen är under uppbyggnad och en av dina viktigaste uppgifter är att växa Ditt team till 25 medarbetare med uppdrag i spännande kundprojekt. Därav är fokus på sälj och rekrytering viktigt till att börja med. I den takt Din avdelning växer så formar du Ditt team och dina arbetsuppgifter.

Låter det spännande? Ja det tycker vi med och ser gärna Din ansökan snarast då vi jobbar löpande med rekryteringen.

Preferred additional skills, personal traits and experience

För att lyckas i rollen som Avdelningschef/Konsultchef vill vi att du är trygg i ditt ledarskap och har ett genuint intresse för att utveckla dina medarbetare.

Du är affärsmässig, lösningsorienterad och trivs med att skapa goda och långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.

Du har en akademisk utbildning och gärna erfarenhet från IT-konsultbranschen.

Tidigare erfarenhet från arbete inom IT-Infrastruktur eller systemutveckling och ett brett kontaktnät ser vi som klart meriterande.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

We offer

Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget, vi har blivit framröstade som en av Sveriges bästa arbetsgivare de senaste sju åren.
Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig en spännande resa med en trygg och utvecklande anställning.

Om Sigma Technology

Sigma Technology Group är en global leverantör av produktinformation, embedded & software design samt offshoreutveckling. Vi är experter med passion för teknik och information och vi sätter en stolthet i att alltid förbättra våra leveranser. Vår leveransfilosofi är ”Local Drive – Global Strength”, därför har vi kontor på många orter i världen för att vara nära våra kunder.

För mer information, besök www.sigmatechnology.se.

More information

För mer information kontakta

Richard Gustafsson,
+46 722504200
richard.gustafsson@sigmatechnology.se

 • Position

  Avdelningschef/Konsultchef till Sigma Technology Jönköping

 • Company

  Sigma Technology Information

 • Location

  Jönköping, Sweden

 • Competence area

  Management

 • Publication date

  2020-10-22

 • Expiration date

  2020-12-31

 • Contact

  Richard Gustafsson, richard.gustafsson@sigmatechnology.se, 46722504200

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it