Avdelningschef/Konsultchef till Sigma Technology Stockholm

Stockholm, Sweden Application deadline 2020-11-02

Job description

Ta chansen att arbeta i ett spännande, expanderande bolag som nyligen blivit utsett till Sveriges näst bästa arbetsgivare!

Sigma Technology växer i världen, Sverige och Stockholm!

Nu söker vi en ny Avdelningschef/Konsultchef för att driva vår avdelning inom mjukvaruutveckling på vårt kontor i Stockholm.

Hos Sigma Technology arbetar du i en internationell miljö med medarbetare från hela världen och där vi samarbetar i kundprojekt med våra kollegor i b la. Kina, Ungern och Ukraina.

Våra medarbetare arbetar såväl hos våra kunder i Stockholm, Uppsala, Södertälje som i kundprojekt från vårt kontor på Södermalm. I början av nästa år flyttar vi förövrigt till nytt kontor på Hornsgatan 1, Södermalm.

Som Avdelningschef/Konsultchef erbjuds du en omväxlande arbetsdag som inkluderar personalansvar, rekrytering, beläggningsplanering samt försäljning till både nya och existerande kunder. Du ansvarar också för lönsamheten på din avdelning vilket inkluderar budget – och prognosarbete.

Avdelningen består idag av 10 medarbetare och en av dina viktigast uppgifter är att växa ditt team till 25 medarbetare med uppdrag i spännande kundprojekt.

Preferred additional skills, personal traits and experience

För att lyckas i rollen som Avdelningschef/Konsultchef vill vi att du är trygg i ditt ledarskap och har ett genuint intresse för att utveckla dina medarbetare.

Du är affärsmässig, lösningsorienterad och trivs med att skapa goda och långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.

Du har en akademisk utbildning och erfarenhet från IT-konsultbranschen.

Tidigare erfarenhet från arbete som programmerare och ett brett kontaktnät ser vi som klart meriterande.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

We offer

Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget, vi har blivit framröstade som en av Sveriges bästa arbetsgivare de senaste sju åren.
Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig en spännande resa med en trygg och utvecklande anställning.

Om Sigma Technology

Sigma Technology Group är en global leverantör av produktinformation, embedded & software design samt offshoreutveckling. Vi är experter med passion för teknik och information och vi sätter en stolthet i att alltid förbättra våra leveranser. Vår leveransfilosofi är ”Local Drive – Global Strength”, därför har vi kontor på många orter i världen för att vara nära våra kunder.

För mer information, besök www.sigmatechnology.se.

More information

För mer information kontakta

Patrik Almström,
+46 761016880
Patrik.Almstrom@sigmatechnology.se

 • Position

  Avdelningschef/Konsultchef till Sigma Technology Stockholm

 • Company

  Sigma Technology Systems

 • Location

  Stockholm, Sweden

 • Competence area

  Management

 • Publication date

  2020-10-17

 • Expiration date

  2020-11-02

 • Contact

  Patrik Almström, patrik.almstrom@sigmatechnology.se, 46761016880

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it