CREO konstruktör till Sigma Industry West!

Göteborg, Sweden Application deadline 2022-09-01

Job description

Är du en av dem som gillar att ha en helhetsbild eller vill du hellre fokusera på detaljer?

Eller är du den som helst vill göra både och, samtidigt som du får utlopp för dina kreativa och analytiska sidor för att hitta de bästa lösningarna - fortsätt läsa, du kan vara den vi letar efter!

Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av att konstruera i CREO och vill fortsätta utvecklas antingen på uppdrag hos någon av våra kunder eller i något av våra inhouse projekt.

Som konstruktör ansvarar du för att konstruera och utveckla ditt teknikområde som en del av ett tvärfunktionellt team. Du arbetar nära teammedlemmar och andra konstruktörer som ansvarar för närliggande komponenter. I rollen ingår också att delta i konceptstudier och förbättringsarbete samt kommunikation med leverantörer.

VEM ÄR DU?

För att trivas hos oss tror vi att du är en kreativ problemlösare, som brinner för ny teknik och utveckling. Du har ett härligt driv, har lätt för att samarbeta med andra och som vill bli en del av gemenskapen hos oss på Sigma Industry West! Du kommer att lära dig massor hos oss och i ditt uppdrag men innan vi arbetar tillsammans ser vi att du har med dig några av följande erfarenheter:

Erfarenhetskrav:

B.Sc eller M.Sc inom Maskinteknik, Produktutveckling eller liknande

Minst 2 års erfarenhet av konstruktion i CREO

Kunskap inom andra CAD-verktyg så som CATIA V5, NX m.fl är meriterande

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som i skrift

VILKA ÄR VI?
Som arbetsgivare har vi gjort oss kända för vårt personliga klimat och en kultur med stor öppenhet, delaktighet och med mycket energi. V
i tycker om att göra saker ihop och strävar efter en bra mix av jobb och fritid. Det kan vara AWs, event, träningsaktiviteter, alpresor eller inspirationsföreläsningar. Vi har gjort många roliga resor ihop och förra gången seglade vi i Kroatien, vilket var fantastiskt att få uppleva tillsammans.


Och JA – vi har både en egen foodtruck och ett eget band :)

Vi tror att självbestämmande, delaktighet och inflytande skapar den motivation som krävs för att du ska lyckas nå dina personliga mål. Våra medarbetare har valt oss som arbetsgivare för att vi delar just denna syn på karriären, framtiden och livet i stort - och framför allt så ska vi ha kul på vägen!

Kompetensutveckling har alltid varit viktigt för oss och f örutom utvecklingsmöjligheter i ditt konsultuppdrag och diverse tekniska utbildningar har vi interna program för personlig utveckling. Flow by Sigma är ett program som fokuserar på bl.a balans i vardagen, hur man sätter och når personliga mål och hur man hanterar förändringar. Vi har även ett mentorsprogram som startar upp varje år med ett antal mentorer och adepter. Vi erbjuder också Linkedin Learning licenser för de som är intresserade av digitala självstudier.

Sedan starten 2014 har vi haft en fantastisk utveckling. Tillsammans med våra dotterbolag Sigma Embedded Engineering och Sigma Energy & Marine är vi idag över 300 anställda.
Vi finns även i USA och Norge.

SIGMA GROUP
Som en del av Sigmagruppen erbjuder vi det bästa av två världar; stabilitet och entreprenörsanda. Sigma består av ett flertal bolag inom olika tekniska kompetensområden och har idag över 3500 anställda och verksamhet i 11 länder. Detta gör oss till Sveriges största privatägda konsultgrupp.

L ivet är för kort för att inte arbeta på en grym arbetsplats - kom och jobba med oss, ett företag med mycket hjärta och vi-känsla!

More information

För mer information kontakta

Kim Helgius,
+46 702118092
kim.helgius@sigma.se

 • Position

  CREO konstruktör till Sigma Industry West!

 • Company

  Sigma Industry West

 • Location

  Göteborg, Sweden

 • Competence area

  Industrial Design & Ergonomics

 • Publication date

  2022-06-23

 • Expiration date

  2022-09-01

 • Contact

  Kim Stockman, kim.helgius@sigma.se, +46702118092

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it