En driven SW Developer

Skövde, Sweden

Job description

Är du vår nästa utvecklare?

Vill du vara en del av en verksamhet där personlig utveckling, möjligheter och affärer är i fokus? Där du som individ får ta ansvar och testa dina idéer? På en arbetsplats där vi alltid ställer upp för varandra, gör saker tillsammans och har roligt längs vägen? Ja, då har du hittat rätt! Bli en del av vårt team! Det blir ett äventyr.

Basic qualifications

På Sigma Technology i Skövde hjälper vi varandra att utveckla och utvecklas. Vi strävar alltid efter att arbeta med ny teknik och kompletta leveranslösningar till våra kunder. Med en kundbas över hela Sverige kan vi erbjuda dig att arbeta antingen remote från din hemort eller från något av våra kontor i Skövde, Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping eller Stockholm. Våra anställda och partners arbetar både inhouse i vår R&D avdelning och onsite hos våra kunder med spännande uppdrag inom Fintech, konsumentmarknaden, fordon, telekom, logistik & produktion, Medtech, försvar m.fl.

Preferred additional skills, personal traits and experience

Väx tillsammans med oss – bli vår kollega! Med en hög kompetens inom Fintech, Embedded systems development, Augmented Reality, Autonomous Drive, Digitalization, Cybersec, AI och Electrification har vi växt kraftigt det senaste året och behöver bli fler! Berätta vad du vill göra, så testar vi om det går :) Vi vill bygga vår tillväxt utefter dina visioner och mål!

Rollen som konsult är mångfacetterad, så det finns många möjligheter att utvecklas. Just nu är det full fart inom exempelvis Fintech.

Du har möjlighet att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen: från kravarbete till design, implementation och verifiering.

Beroende på din profil och ditt intresse kan du också få arbeta med att implementera tester samt att köra och utvärdera testresultat - både högnivå- och lågnivåtester. Test är något många bolag behöver hjälp med idag.

När vi kodar gör vi det oftast i C/C++, C#, .NET, SQL, XML, XSLT och Python.

Vi ser gärna att du har med dig en examen inom datavetenskap, systemutveckling, eller motsvarande kompetens, samt en bakgrund inom några av följande:

• Goda programmeringskunskaper i C/C++ och/eller C#

• Versionshantering, t.ex. Git

• Ärendehanteringssystem, t.ex. Jira/Confluence

• Agil utvecklingsmetodik, t.ex. SCRUM

• Ett giltigt svenskt arbetstillstånd och visum

Det är meriterande om du har kunskap om:

• Fintech

• Förståelse för kravanalys av kund och systemkrav

• Arkitektur

We offer

Bli en i vårt lag!

Vi tror på långsiktighet och vill att du ska trivas hos oss, länge! Därför är vi nyfikna på dina drivkrafter och vad som ger dig energi. Vi vill erbjuda dig intressanta uppdrag som får dig att utvecklas, men också en kultur som får dig att le. Hos oss tar vi alla ett ansvar för vår tillväxt. Vi växer tillsammans. Vi är ett lag. Därför välkomnar vi både innovation och utveckling – du har möjlighet att påverka.

Bli vår kollega på Sigma Technology!

More information

För mer information kontakta
Lotta Fred,

+46 703497374

lotta.fred@sigmatechnology.se
Kenneth Alfelt,
+46 708493050
kenneth.alfelt@sigmatechnology.se

 • Position

  En driven SW Developer

 • Company

  Sigma Technology Embedded Solutions

 • Location

  Skövde, Sweden

 • Competence area

  System development

 • Publication date

  2021-11-25

 • Contact

  Kenneth Alfelt, kenneth.alfelt@sigmatechnology.se, +46708493050

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it