Erfaren el-konstruktör för projekt inom industrin

Helsingborg, Lund, Malmö, Hässleholm, Sweden Application deadline 2020-08-28

Job description

-

Basic qualifications

Relevant teknisk utbildning från Universitet, Högskola eller KY-utbildning.

Minst 4 års erfarenhet som elkonstruktör inom industrin.

Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Preferred additional skills, personal traits and experience

För att lyckas i denna roll, bör du ha minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet av el-konstruktion inom industrin. Meriterande är erfarenhet inom anläggningar och/eller maskin, exempelvis elsystem, styrskåp, apparatskåp, och/eller ställverk.

Som el-konstruktör bör du ha vana av att arbeta med bland annat systemkonstruktion, val av komponenter, dimensionering, layout, krets- och förbindningsscheman. Det är meriterande om du kunskap inom maskin/personsäkerhet och de standarder som riktar sig mot konstruktion av elektriska anläggningar inom industrin.

Erfarenhet av verktygen e-Plan P8 och ElProCad värdesätts högt, även praktisk erfarenhet inom el är meriterande.

Som elkonstruktör på Sigma Industry kommer du att jobba nära våra kunder, vi har många spännande samarbeten och utvecklar ständigt vår kundbas. Du kommer vara en stor del i det då duktiga sociala ingenjörer är den bästa representationen, därför bör du som person var engagerad, driven och tycka om att ställas inför nya tekniska utmaningar.

Vi ser det som extra meriterande om du är positiv, sprider glädje och gärna umgås med dina kollegor.

Urval sker löpande.

We offer

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

More information

For more information please contact

Joel Carnemalm,
+46 702949681
joel.carnemalm@sigma.se

 • Position

  Erfaren el-konstruktör för projekt inom industrin

 • Company

  Sigma Industry South

 • Location

  Helsingborg, Lund, Malmö, Hässleholm, Sweden

 • Competence area

  Electricity & Automation, System design, Digitalisation, Automation

 • Publication date

  2020-06-25

 • Expiration date

  2020-08-28

 • Contact

  Joel Carnemalm, joel.carnemalm@sigma.se, 46702949681

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it