Erfaren kablagekonstruktör

Stockholm, Sweden Application deadline 2021-02-18

Job description

Som kablagekonstruktör hos Sigma Industry får du arbeta tillsammans med de främsta kundföretagen inom svensk industri, alltifrån konsumentprodukter, life science, hybridteknik till fordon. Du kommer omges av många duktiga kollegor och vara en del av erfarenhetsutbytet som är en viktig del i det dagliga arbetet. Då vi verkar i flertalet branscher behöver du vara beredd på att pröva vingarna på uppdrag utanför din "comfort zone", i nya kontexter och med annorlunda teknologier. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande Utmaningar!

Basic qualifications

Du har troligtvis en flerårig teknisk bakgrund inom elektronikdesign, mekatronik eller liknande kombinerad med arbetslivserfarenhet inom kablagekonstruktion. Vi söker dig som har förmågan att se de enkla lösningarna i komplexa problem och som är engagerad, drivande, målfokuserad, praktiskt lagd och resultatorienterad i ditt arbetssätt. Du har viljan att ständigt utvecklas både som människa såväl som tekniker.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. God samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständigt är viktigt för att fungera väl i arbetet.

Preferred additional skills, personal traits and experience

Följande kunskaper ses som meriterande:

 • SABER-RD/ES
 • CATIA – Electrical Wire Routing (EWR)
 • AutoCAD Electrical
 • SOLIDWORKS - (PCB, Electrical Schematics, Electrical 3D)
 • NX

We offer

Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produkt-, produktions- och processutveckling.

Som privatägt bolag erbjuder vi dig en trygg och stimulerande arbetsplats. Du kommer att tillhöra en grupp kompetenta produktutvecklare som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte, där du som anställd även har möjlighet att påverka och engagera dig i verksamheten. Vi kommer tillsammans med dig att skräddarsy din utvecklingsplan, allt för att ge dig den bästa möjliga utvecklingen hos oss. Till vår hjälp har vi några av branschens bästa ledare och ingenjörer som arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Vi sätter dig främst då vårt motto är – Ingenjören är hjälten.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt med CV, personligt brev och betyg från högskolan. Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vi ser fram emot din ansökan.

More information

För mer information kontakta

Magnus Schotte,
+46 730519261
magnus.schotte@sigma.se

 • Position

  Erfaren kablagekonstruktör

 • Company

  Sigma Industry East North

 • Location

  Stockholm, Sweden

 • Competence area

  Mechanical Engineering, Hardware Electronics

 • Publication date

  2021-01-18

 • Expiration date

  2021-02-18

 • Contact

  Magnus Schotte, magnus.schotte@sigma.se, 46730519261

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it