Erfaren projektledare med mycket driv

Stockholm, Sweden Application deadline 2022-08-31

Job description

Vi kännetecknas av att vi bryr oss om varandra, våra kunder, och vår omvärld. Dessutom har vi kul på jobbet!

Det går bra för oss och vi behöver bli fler medarbetare inom projektledning!

Nu söker vi dig som har arbetat minst fem år som projektledare och gärna har erfarenhet från olika branscher.

Kunderna till Sigmas Industry består av de ledande företagen i Svensk industri. Vi verkar inom flertalet branscher och våra konsulter tar sig gärna an nya utmaningar och nya miljöer. Våra uppdrag är oftast ledande roller i kundernas projekt men vi har även interimschefsroller.

Basic qualifications

Eftersom du redan är projektledare sedan flera år tillbaka så vet du vad som krävs för att lyckas i rollen, du har förmågan att lyfta dig själv och dina kollegor till nästa nivå.

Vi söker dig med mycket god förmåga att kommunicera tydligt och effektivt. Du lyssnar på kunden och ger allt för att skapa värde och se till att projekten lyckas. Du gillar att ta dig an nya kulturer och skapa nya relationer och ser utmaningar som en möjlighet till utveckling.

Preferred additional skills, personal traits and experience

Vi ser dessutom gärna att du uppfyller nedanstående punkter:

Ingenjörsutbildning (BSc eller MSc)

Stort intresse för projektledning och ledarskap

Kommunikativ, tydlig, nyfiken och orädd

Intresse för konsultbranschen och konsultrollen

Trivs med nya miljöer och att knyta nya kontakter

We offer

Som konsult på Sigma Industry är du företagets största värde och vi kommer lägga ner mycket energi och engagemang på att du ska trivas och växa i yrkesrollen. Vi är ett snabbrörligt entreprenörsbolag med varm företagskultur, mycket energi och roliga utmaningar, men också höga krav på våra medarbetare. Utöver den personliga utvecklingen så får du ingångar till spännande och utmanade uppdrag i en mängd olika branscher.

Hos oss omges du av duktiga kollegor och ett aktivt och organiserat erfarenhetsutbyte. Våra projektledare har en karriärplan kopplat till rollen där vi coachar dig i din resa mot nya nivåer inom projektledning. Har du inte redan en projektledarcertifiering så hjälper vi dig med det. Att våra konsulter ständigt strävar efter att förbättra sig själva och kundens verksamhet definierar oss som företag.

Vi erbjuder även mentorskapsprogram för att dela kunskap och erfarenheter.

More information

Vi ser fram emot din ansökan senast 31/8. Dock intervjuar vi löpande varför du gärna får skicka in ansökan (CV och personligt brev) tidigare.

För mer information kontakta

Frida Örtenblad,
+46 730614334
frida.ortenblad@sigma.se

 • Position

  Erfaren projektledare med mycket driv

 • Company

  Sigma Industry East North

 • Location

  Stockholm, Sweden

 • Competence area

  Energy & Power Engineering, Testing and Verification, Project Management & Management, Life Science, QA & Validation, Project Management, Project Management, Project Management, Digitalisation, Digitalisation, Finance, Management, Sales and Marketing

 • Publication date

  2022-08-04

 • Expiration date

  2022-08-31

 • Contact

  Frida Örtenblad, frida.ortenblad@sigma.se, +46730614334

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it