Erfaren UX-designer med Tillgänglighetskompetens sökes till Sigma Industry Innovation i Mälardalen

Eskilstuna, Västerås, Sweden Application deadline 2024-01-15

Job description

Vill du utvecklas inom området för användarupplevelse och tillgänglighet inom digitala lösningar? Är du en passionerad UX-designer som brinner för att skapa webbplatser och appar som är tillgängliga för alla? Då kan Sigma Industry Innovation vara rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu en kreativ och självgående person som vill vara en del av vår spännande framtid.

Som konsult inom UX-design på Sigma Industry Innovation får du möjligheten att forma användarupplevelsen för olika kunder inom en mängd olika branscher, inklusive fordons- och tillverkningsindustrin, Life Science och offentlig sektor. Vi söker dig som är en entreprenör och vill bidra till en bättre morgondag, både för dig själv och andra.

Vi letar efter någon med flera års erfarenhet av UX-design, användartester, tillgänglighet, interaktionsdesign, prototypskapande och liknande områden. Du bör kunna identifiera användarbehov och skapa designlösningar i t.ex. Figma som både är användarvänliga och tillgängliga för alla användare. Vi tror att du är en nyfiken, kommunikativ, problemlösare som har förmågan att samarbeta med andra för att uppnå gemensamma mål. Det är krav att du har erfarenhet av tillgänglighet enligt WCAG för webbplatser och appar, samt meriterande med någon certifiering t.ex. Web Accessibility Specialist (WAS).

På Sigma Industry Innovation har vi högt i tak och ett engagerande klimat. Du kommer aldrig att stå ensam inför en utmaning utan kan alltid räkna med hjälp från dina kollegor. Vi är ett entreprenörsdrivet företag med stora visioner och korta beslutsvägar, vilket ger goda möjligheter att påverka din egen och företagets framtid.

Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en bra balans mellan arbete och fritid. Personliga utvecklingsmöjligheter och lönemodeller, friskvård och en stöttande företagskultur är en självklarhet för oss.

Är du redo för nästa steg i din karriär som UX-designer? Besök vår hemsida på www.sigmaindustryeastnorth.se för att lära dig mer om vår verksamhet och skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte att ansöka om du är intresserad. Vi ser fram emot att höra från dig!

Har du fler frågor? Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Basic qualifications

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

More information

För mer information kontakta

Johan Klacksell,
+46 736823552
Johan.Klacksell@sigma.se

  • Position

    Erfaren UX-designer med Tillgänglighetskompetens sökes till Sigma Industry Innovation i Mälardalen

  • Company

    Sigma Industry Innovation

  • Location

    Eskilstuna, Västerås, Sweden

  • Competence area

    System development, Test & Quality, Digital Communication, Software development, Digitalisation

  • Publication date

    2023-11-20

  • Expiration date

    2024-01-15

  • Contact

    Johan Klacksell, Johan.Klacksell@sigma.se, +46736823552

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it