Gillar du att jobba med inbyggda system ?

Eskilstuna, Västerås, Sweden Application deadline 2021-08-31

Job description

Gillar du att jobba med inbyggda system ?

Vi vill fortsätta att bygga på vårt lag med kompetenta utvecklare och tekniska projektledare inom inbyggda system. Vi söker därför efter dig som tillsammans med oss vill vara delaktig i att bygga upp morgondagens teknikkonsultföretag och det bästa laget i Mälardalen.

Basic qualifications

Vi ser att du har ett stort intresse för ny teknik, mjukvaruutveckling samt erfarenhet från antingen systemutveckling, test,testutveckling, systemarkitektur, programmering,teknisk projektledning eller dylikt mot inbyggda system.

Något/några års erfarenhet inom något/några av nedan språk/verktyg är meriterande men inte ett krav.

Power BI Embedded

C/C++

Matlab/Simulink

Labview/Teststand

Java

.NET

Python

Gärna för både Windows och Linux miljöer.

Du har sannolikt högskole- eller civilingenjörsutbildning inom datateknik alternativt utbildning inom systemutveckling

Goda kunskaper i både svenska och engelska

Du är flexibel och driven, strävar efter att leverera ditt yttersta i rätt tid

We offer

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma är vår produkt och vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska trivas och växa i yrkesrollen

Sigma Industry East North AB, är ett snabbrörligt och nytänkande ingenjörs- och teknikkonsultföretag inom bland annat produktutveckling, processteknik och produktionssystem som ingår i Sigmakoncernen. Med kundfokus, erfarenhet, och engagemang skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. Hos Sigma får tekniker och ingenjörer en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i projekt från egna lokaler.

Sigmakoncernen är privatägd av Danir AB och har över 4500 medarbetare med 39 kontor i 13 länder.

More information

Rekrytering sker löpande men på grund av semester tider och beroende på när ni söker så kan det dröja med att ni får ett svar tills vi alla är tillbaka från våra semestrar i mitten av Augusti och vi vill i förväg tacka för eran förståelse och önska er en riktigt trevlig sommar .

För mer information kontakta

Mikael Hagström,
+46 706012715
mikael.hagstrom@sigma.se

 • Position

  Gillar du att jobba med inbyggda system ?

 • Company

  Sigma Industry East North

 • Location

  Eskilstuna, Västerås, Sweden

 • Competence area

  Electricity & Automation, Testing and Verification, Project Management, Software development embedded systems, RF And Microwave, Function development, System design, System development, Test & Quality, Project Management, Software development, Digitalisation, Digitalisation, Automation

 • Publication date

  2021-06-10

 • Expiration date

  2021-08-31

 • Contact

  Mikael Hagström, mikael.hagstrom@sigma.se, 46706012715

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it