Ingenjör med talang för teknik och människor sökes!

Uppsala, Sweden Application deadline 2022-06-24

Job description

Sigma Industry East North AB hjälper såväl stora som små kunder här i Uppsala. Vår erfarenhet och kompetens sträcker sig över flertalet branscher och discipliner. För att möta den ökade efterfrågan på våra tekniska konsulttjänster behöver vi växa ytterligare. Vi söker nu efter vår nästa stjärna som kan hjälpa oss att bli ännu vassare.

Om du har en teknisk bakgrund och en vilja att fortsätta utvecklas så finns det med största sannolikhet en lämplig roll för dig här på Sigma. Beroende på uppdragens utformning arbetar du antingen tillsammans med dina kollegor på Sigma eller på plats hos våra kunder som främst verkar inom Life Science, produktion och processindustri. För att lyckas i rollen tror vi att du älskar nya utmaningar samt har lätt för att kommunicera.

Denna annons riktar sig speciellt till dig som är intresserad av att jobba på Sigma men som inte hittat någon passande tjänst bland våra utannonserade roller. Se det här som ett utmärkt tillfälle att komma i kontakt med oss så att vi tillsammans kan skräddarsy en tjänst som passar just dig.

Kvalifikationer

- Ingenjörsexamen eller annan akademisk utbildning inom relevant område
- Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift

- Etablerad och verkar i Uppsala eller däromkring alternativt vill flytta hit

Vidare är det extra meriterande om du har tidigare erfarenhet från Life Science, processindustri, produktion, R&D, kvalitet, produktutveckling, kärnkraft eller energisektorn. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra och trivs bäst i roller med breda kontaktytor.

Företagsbeskrivning
Sigma Industry East North AB är ett familjeägt teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som erbjuder kvalificerade konsulttjänster. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda möjlighet att utvecklas. Vi rekryterar långsiktigt med fokus på att bygga en sammansvetsad grupp och starka relationer. Sigma värnar om den enskilda individen vilket också genomsyrar hela organisationen med allt ifrån närvarande chefer till omtänksamma kollegor.

Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta oss. Har du redan en vass LinkedIn-profil men inte ett CV så går det lika bra att skicka en länk till din profil i ansökan.

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum. Välkommen med din ansökan!

More information

För mer information kontakta

Christoffer Lindkvist

Regionchef Uppsala

+46 730630797
christoffer.lindkvist@sigma.se

Nadja Veysi

Sektionschef

+46 722411903

nadja.veysi@sigma.se

Johnny Kohrs

Gruppledare Energi & Process

+46 730705874

johnny.kohrs@sigma.se

 • Position

  Ingenjör med talang för teknik och människor sökes!

 • Company

  Sigma Industry East North

 • Location

  Uppsala, Sweden

 • Competence area

  Environmental Consulting, Calculation & Simulation, Industrial Design & Ergonomics, Mechanical Engineering, Manufacturing engineering incl. Logistics, Electricity & Automation, Energy & Power Engineering, Hardware Electronics, Testing and Verification, Project Management & Management, Life Science, QA & Validation, PLM, Project Management, Project Management, Software development embedded systems, Function development, System design, Business Intelligence, Business Systems, System development, Operation, support and infrastructure, Test & Quality, Business Analysis, Requirement Management & Business Development, Project Management, Product Information, Digitalisation, Digitalisation, Automation, Administration, Finance, HR, Management, Sales and Marketing

 • Publication date

  2022-05-13

 • Expiration date

  2022-06-24

 • Contact

  Christoffer Lindkvist, christoffer.lindkvist@sigma.se, +46730630797

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it