Ingenjörer inom Produktionsteknik

Helsingborg, Lund, Malmö, Sweden Application deadline 2021-05-31

Job description

Vi satsar stort på att utveckla vår affär inom Produktionsteknik och söker nu dig som har erfarenhet av ingenjörsarbete i just produktionsmiljö.

Vi letar efter civil- eller högskoleingenjörer med dokumenterade erfarenheter inom främst produktionsledning, processoptimering, produktionsplanering och driftsättning. Tidigare erfarenheter inom produktionsfilosofier är meriterande såsom; LEAN, 5S, TPS, Kaizen, Six Sigma. Om du har arbetat med att driva förbättringar och tillämpa ovan nämnda metodiker så är det ett stort plus. Även erfarenhet inom fordonsindustrin värderas högt.

Sigma Industry South AB arbetar med väletablerade kunder, stora som små, och du kan komma att arbeta i produktionsmiljöer med varierande automationsgrad i kombination med manuellt arbete. Då området produktionsteknik även innefattar industrialisering och producerbarhet så kan viss del av arbetet ske inom förtillverkningsstadiet varpå kunskap inom mekanikkonstruktion är en fördel.

I din roll som produktionsingenjör kan du ansvara för att utveckla olika delar av kedjan för att optimera och effektivisera flöden, reducera kostnader, stärka kvalitén, med mera. Du kan få driva och leda olika resurser inom industrin, samt ha ett nära samarbete med sälj, inköp, beredning, planering och logistik.

För att lyckas i denna roll bör du som person vara engagerad, noggrann och drivas av utmaningar, samt känna dig bekväm i att ta ett stort ansvar. Det är av stor vikt att du har en positiv och social sida som borgar för navigeringen och kommunikationen i organisationen samtidigt som du lägger stort värde i att efterfölja processer och regelverk. Att arbeta både självständigt och i team ser vi som en självklarhet.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Basic qualifications

Teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå, exempelvis Maskinteknik med inriktning emot Industriell Produktion, Produktrealisering eller Produktionsekonomi & Logistik.

Ett krav för rollen är väldigt goda kunskaper i både svenska och engelska, så väl i tal som skrift.

Preferred additional skills, personal traits and experience

Som person är du engagerad och affärsmässig, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som i team med andra.

I första hand söker vi dig som har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet.

We offer

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

More information

För mer information kontakta

Joakim Brandt,
+46 704699688
joakim.brandt@sigma.se

 • Position

  Ingenjörer inom Produktionsteknik

 • Company

  Sigma Industry South

 • Location

  Helsingborg, Lund, Malmö, Sweden

 • Competence area

  Mechanical Engineering, Manufacturing engineering incl. Logistics, Project Management

 • Publication date

  2021-05-04

 • Expiration date

  2021-05-31

 • Contact

  Joakim Brandt, joakim.brandt@sigma.se, 46704699688

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it