Konstruktör/projektledare Luleå

Luleå, Sweden Application deadline 2019-12-31

Job description

Sigma Industry EastNorth AB

Sigma Industry EastNorth AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare.

Vad vi söker

Vi söker en erfaren mekanikkonstruktör/projektledare som vill ta nästa steg i karriären och tillsammans med oss vill fortsätta bygga upp morgondagens teknikkonsultföretag och det bästa laget inom i Norrland. Vi ger dig en unik möjlighet att få vara med och bygga upp en vinnande verksamhet. Vi erbjuder också en resa med hårt arbete, svett, tårar, skratt och en massa utveckling!

Vi söker dig som tycker att det gillar att jobba i projektform, som gillar samarbete och har förmågan att kommunicera säkert, tydligt och effektivt. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som i team med andra.

Du har ett antal års erfarenhet av konstruktion, produktutveckling, koordinering, dokumentation, kvalitetsarbete eller projektledning samt goda kunskaper i något CAD-system, tex Inventor, CREO, Solid Edge, Catia eller motsvarande.

Som person är du engagerad och affärsmässig, strävar efter att leverera ditt yttersta, har stor social kompetens och är en förebild i de sammanhang du verkar i. Du är flexibel och lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen.

Du har sannolikt en ingenjörsutbildning och ett stort intresse för att utveckla relationer, projektledning, teknik och affärer! Vi söker dig som vill vara med och bygga det vassaste konsultlaget!

Erfarenheter av nätverkande och vana att driva affärer i mål är meriterande. Färdigheter att leda personal, arbeta med rekrytering och att delegera arbetsuppgifter är också positivt.

Vad vi erbjuder

Du erbjuds en trygg, långsiktig och utvecklande anställning. Arbetet kan utföras såväl självständigt som i team, från vårt kontor eller hos kund i uppdrag av varierande längd. Du får möjlighet att arbeta i olika branscher och hos olika kunder med olika arbetsuppgifter.

Som konstruktör/projektledare kommer du att få arbeta i varierande uppdrag inom tex fordon och medicinteknik. Då vi verkar i flertalet branscher kan du också få möjlighet att pröva vingarna på uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande projekt!

I din roll är du ansvarig för att leda projekt eller vara resurs enligt de önskemål som förmedlas från kunden. Du driver och leder projekt tillsammans med team hos kunden eller i team med interna resurser. Du ansvarar för att både ta fram och nå uppsatta tidplaner och budget i dina projekt, interna som externa. Omkring dig kommer du att ha många framgångsrika kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte inom Sigma.

Vår företagskultur

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar, där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma Industry är vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska växa i yrkesrollen.

För en framtida medarbetare på Sigma Industry finns det inga hinder utan bara möjligheter. Om du vill vara en nyckelperson och är den vi söker är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans!

Vi erbjuder en möjlighet att få vara med att bygga upp en vinnande verksamhet - där du blir en nyckelperson i den nya tidens konsultföretag där ingenjören är hjälten och tekniken är framtiden.

More information

För mer information kontakta

Karin Sjöö Åkeblom,
+46 703617616
karin.sjoo.akeblom@sigma.se

 • Position

  Konstruktör/projektledare Luleå

 • Company

  Sigma Industry East North

 • Location

  Luleå, Sweden

 • Competence area

  Calculation & Simulation, Mechanical Engineering, Project Management, Project Management

 • Publication date

  2019-11-06

 • Expiration date

  2019-12-31

 • Contact

  Karin Sjöö Åkeblom, karin.sjoo.akeblom@sigma.se, 46703617616

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it