Konsult inom Business Intelligence till Sigma IT Consulting

Malmö, Sweden Application deadline 2019-06-02

Sigma IT Consulting expanderar och söker BI-konsulter med kunskap i Power BI och andra liknande verktyg. Hos oss ges du möjlighet att arbeta med varierande uppdrag ute hos kund med fokus på att hjälpa verksamheten att omvandla idéer, stora mängder data och strategier till affärsnytta och beslut grundat på fakta.

För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Vidare satsar vi mycket på att bibehålla en stark sammanhållning genom olika sociala sammankomster och resor.

Hur ser rollen ut?

Vi säljer problemlösning där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och dels hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Din bakgrund

Vi söker dig som:

- Har erfarenhet av Business Intelligence, affärssystem, beslutsstöd och/ eller verksamhetsplanering

- Har kunskap i Power BI, Qlikview eller andra analysverktyg

- Har arbetat med design och modellering av datalager

- Har kunskap inom SQL, SQL Server eller andra databassystem

-Har arbetat med dataintegration i SSIS och/eller Data Factory

Vi söker en person som kan hantera BI-lösningar från verksamhetsförståelse, design av lösning samt utveckling av densamma. Detta innefattar även förståelse för praktiskt arbete med datalager.

Meriterande:

- Erfarenhet av BI-implementationer i molnmiljö, exempelvis Microsoft Azure.

- Erfarenhet av att leda BI-implementation, eller fungerat som arkitekt, som konsult eller anställd

- Du håller dig uppdaterad om det senaste från Microsoft och Qlik

- Medverkat i projekt med ett agilt arbetssätt som Scrum eller Kanban.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Urval sker löpande. Kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@sigma.se om du har några frågor.

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1 200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med ca 4 000 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

För mer information kontakta

Maria Jaern Ekengren,
+46 702003422
maria.jaern.ekengren@sigma.se

 • Position

  Konsult inom Business Intelligence till Sigma IT Consulting

 • Company

  Sigma IT Consulting

 • Location

  Malmö, Sweden

 • Competence area

  Business Intelligence

 • Publication date

  2019-04-15

 • Expiration date

  2019-06-02

 • Contact

  Maria Jaern Ekengren, maria.jaern.ekengren@sigma.se, 46702003422

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies.

Got it