Laboratorieingenjör

Uppsala, Sweden Application deadline 2020-10-31

Job description

Sigma Industry East North söker nu en engagerad laboratorieingenjör med placering i Uppsala. Strävar du efter att alltid leverera ditt yttersta? Jobbar du strukturerat och har lätt för att kommunicera? Vi kan erbjuda dig varierande uppdrag inom flertalet olika branscher

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av arbete inom läkemedelstillverkning, medicintekniska produkter eller annan liknande regulatorisk miljö eller industri. Det viktigaste för oss är att rekrytera människor som delar våra gemensamma värderingar och som vill hjälpa oss att växa såväl kompetensmässigt som socialt. Vi har en hög efterfrågan på våra duktiga konsulter och vill gärna bli fler.

Baskunskaper

Ska krav;
- Civil- eller högskoleingenjör inom relevant område eller motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet av att jobba i laboratoriemiljö
- Erfarenhet av att jobba inom Life Science
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet

Du är en positiv och social person som sätter kunden i fokus. Du är strukturerad, har ett högt kvalitetstänk och har viljan och förmågan att kommunicera tydligt och effektivt inom organisationen och med medansvariga. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från roller inom läkemedel, medicinteknik eller annan regulatorisk miljö eller industri.

Vi erbjuder

Vi hjälper våra kunder inom regionen med allehanda uppdrag och tillhandahåller specialistkompetenser inom en rad olika discipliner. Beroende på uppdragets utformning arbetar du antingen tillsammans med dina kollegor på Sigma eller i våra kunders organisationer. Våra kunder verkar inom en rad olika branscher varav flertalet inom Life Science sektorn.

Sigma Industry East North har i dagsläget ett trettiotal medarbetare i Uppsalaregionen fördelade över tre avdelningar. Denna tjänst är inom sektionen Process Assurance. Sektionen utgörs av medarbetare med kompetens inom QA, QC, validering, processteknik, och kemi med mera. Utifrån din profil berättar vi gärna mer om vad du kan bidra med på Sigma och hur vi tillsammans kan utvecklas.

Vi kan erbjuda omväxlande arbetsuppgifter, möjlighet att utvecklas samt en god sammanhållning. Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta oss.

More information

För mer information kontakta

Maria Boström,
+46 706646684
maria.bostrom@sigma.se

 • Position

  Laboratorieingenjör

 • Company

  Sigma Industry East North

 • Location

  Uppsala, Sweden

 • Competence area

  Life Science, QA & Validation

 • Publication date

  2020-09-16

 • Expiration date

  2020-10-31

 • Contact

  Maria Boström, maria.bostrom@sigma.se, 46706646684

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it