Mjukvaruutvecklare C++

Göteborg, Jönköping, Linköping, Stockholm, Sweden Application deadline 2019-12-31

Job description

Sigma Technology är ett bolag som erbjuder dig en stimulerande miljö där du får möjlighet att utvecklas både som ingenjör och människa. Vi sätter dig och din utveckling i första fokus. Vi vill även att du engagerar dig i vårt bolags utveckling. Det är i vårt samlade engagemang som vi når vårt bästa.

Mjukvaruutvecklare C++

Vi söker nu både seniora och juniora mjukvaruutvecklare inom C++ till vår verksamhet i Linköping. Tjänsten innebär en fantastisk möjlighet för en driven och teknik intresserad person att få jobba med utveckling av nya – och innovativa produkter, detta tillsammans med professionella och kompetenta kollegor!

Du som söker är Civil- eller Högskoleingenjör
- Minst 1 års erfarenhet inom mjukvaruutveckling
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Körkort B

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på sigmatechnology.se/career

More information

För mer information kontakta

Sara Ådahl-Aggebäck,
+46 702007358
sara.adahl-aggeback@sigmatechnology.se

 • Position

  Mjukvaruutvecklare C++

 • Company

  Sigma Technology Systems

 • Location

  Göteborg, Jönköping, Linköping, Stockholm, Sweden

 • Competence area

  Software development embedded systems, System design, System development

 • Publication date

  2019-07-20

 • Expiration date

  2019-12-31

 • Contact

  Sara Ådahl-Aggebäck, sara.adahl-aggeback@sigmatechnology.se, 46702007358

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it