Mjukvaruutvecklare/ Software engineer till Sigma Technology Linköping, Jönköping

Göteborg, Jönköping, Linköping, Stockholm, Sweden Application deadline 2019-10-31

Job description

Vi vill bli fler inom vårt stora satsningsområde R&D! Därför söker vi dig som har arbetat ett par år med agil mjukvaruutveckling och som gillar att lösa problem. Vilka språk och tekniker du behärskar är sekundärt, det viktiga är att du trivs med agil mjukvaruutveckling med produktutvecklingsfokus, och att du gillar att lösa problem med hjälp av bra kod. Du blir en del av ett team där vi arbetar med framtidens tekniker redan idag, delar kunskap, säger VI istället för JAG och ständigt utmanar varandra. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

R&D-området på Sigma Technology är ett av våra stora satsningsområden och vi vill att just Du skall bli en i detta passionerade gäng. Vi är problemlösare av högsta rang och mjukvara i produktutveckling är det roligaste vi vet. Känslan av att ha knäckt en riktigt svår nöt är oslagbar. Känner du igen dig så finns det ingen tvekan, det är här du skall vara. Att ha kul på jobbet är en av de viktigaste sakerna som leder till att man gör ett bra jobb och trivs. Vi har kul!

Placeringsort: Linköping, Jönköping

Vad ger vi dig?

Våra kunder finns inom alla olika typer av produktutvecklande företag och vi jobbar med allt från den senaste telekomtekniken till uppkopplade och autonoma fordon, vilket gör att du kan vara med och välja vilka utmaningar du vill hjälpa till att lösa. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och lära dig nya saker hela tiden. Du sätter själv ribban för hur högt du vill nå - vi ser inga begränsningar.

Exempel på roller:

 • Mjukvaruutvecklare inriktning Matlab/Simulink inom automotive
 • Mjukvaruutvecklare inriktning C++/C inom telekom, försvar, information management m.m.
 • Mjukvaruutvecklare inriktning C# inom automotive
 • Scrum Master och Continuous Integration-konsult inom
  olika branscher

Hur ser din bakgrund ut?

Vi söker dig som tidigare har arbetat som programmerare, arkitekt, scrum master, produktägare, utvecklare, testare, mjukvaruingenjör, eller liknande roller. Du är intresserad av Linux, Continuous Integration/Continuous Development, embedded, SAFe, ISO26262,
simulering, eller andra närliggande områden och som har kompetens inom C/C++, C#/.NET, Java, Linux, Matlab eller Simulink.

För oss är det din utveckling som är viktig – utan dig finn inte vi. Vi är ett konsultföretag som investerar i människors utveckling. Vi ger dig en plats där du blir respekterad och där du får arbeta med fantastiska människor från hela världen. Du har nära kontakt med din chef och tillgång till all information du kan tänkas behöva. Det är viktigt för oss att du trivs på
Sigma Technology. Vi är stolta över vår kultur, som bygger på passion, respekt för varandra och det gemensamma uppdraget att skapa en bättre morgondag. Hos oss kommer du både att få förverkliga dina ambitioner och ha väldigt roligt på vägen.

Vill du veta mer? Gå gärna in på www.sigmatechnology.se/Career
och läs mer om hur det är att jobba hos oss.

More information

För mer information kontakta
Unit Manager
Sara Ådahl-Aggebäck,
+46 702007358
sara.adahl-aggeback@sigmatechnology.se

 • Position

  Mjukvaruutvecklare/ Software engineer till Sigma Technology Linköping, Jönköping

 • Company

  Sigma Technology Systems

 • Location

  Göteborg, Jönköping, Linköping, Stockholm, Sweden

 • Competence area

  Software development embedded systems, System development

 • Publication date

  2019-07-20

 • Expiration date

  2019-10-31

 • Contact

  Sara Ådahl-Aggebäck, sara.adahl-aggeback@sigmatechnology.se, 46702007358

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies.

Got it