Nu söker vi på Sigma Technology Lösningsarkitekt inom Masterdata, Datalager

Karlskrona, Karlshamn, Sweden Application deadline 2022-10-24

Job description

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges mest rekommenderade arbetsgivare och Sveriges bästa arbetsgivare hela 3 år i rad: 2019, 2020 och 2021. Nu hoppas vi att du blir en del av oss!

Uppdraget går ut på att analysera och ta fram lösningsarkitektur för masteradata samt ta fram planer för införande av de framtagna lösningsarkitekturerna.

I uppdraget förväntas det att arkitektur behandlas utifrån verksamhet, information och IT perspektiv vilket innebär en hög grad av kontakt med verksamhetsspecialister, analytiker, lösningsarkitekter m.fl. i regionen.

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av arbete med IT-arkitektur och tidigare erfarenhet att etablera arkitektur i en större organisation. Som Lösningsarkitekt ska du ha stor förståelse för hur IT bedrivs på ett effektivt och strukturerat sätt genom att använda vedertagna arkitekturmetoder.

Arbete på plats minst två dagar/vecka efter överenskommelse.

Beskrivning av kompetens som önskas:

Erfarenhet av arbete i agila projekt är meriterande. Du ska ha erfarenhet av arbete med IT arkitektur och etablering av arkitektur i en större organisation. Du har goda kunskaper i analys, kravanalys, modellering och beskrivning av IT arkitektur framförallt inom Datalager.

Har du dessutom erfarenhet av arbete med IT arkitektur inom hälso- och sjukvård samt erfarenhet av datalagerutveckling är det meriterande.

Som person är du en lagspelare med god samarbetsförmåga som även tar initiativ och arbetar självständigt. Du är drivande och inte rädd för att fatta beslut. Rollen kräver att du är kommunikativ och informativ både skriftligt och muntligt då ditt arbete koordineras/synkas med andra regionala projekt. Dessutom besitter du en positiv helhetssyn.

Låter detta som något för dig? Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Välkommen till oss!

Vi erbjuder

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/ www.sigmatechnology.se

More information

För mer information kontakta

Åsa Davidsson,
+73 3461468
asa.davidsson@sigmatechnology.se

 • Position

  Nu söker vi på Sigma Technology Lösningsarkitekt inom Masterdata, Datalager

 • Company

  Sigma Technology Group

 • Location

  Karlskrona, Karlshamn, Sweden

 • Competence area

  Operation, support and infrastructure

 • Publication date

  2022-09-23

 • Expiration date

  2022-10-24

 • Contact

  Åsa Davidsson, asa.davidsson@sigmatechnology.se, +733461468

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it