PostNord Fast Forward- programmet för dig som vill göra skillnad

Stockholm, Sweden Application deadline 2019-05-10

Ser du din framtid inom IT och vill arbeta med tekniska lösningar som förenklar människors vardag? Är du en prestigelös person som motiveras av IT-utmaningar och vill påverka morgondagens utmaningar i vårt samhälle? Genom vårt nya talangprogram PostNord Fast Forward har du nu möjlighet att starta din karriär där du kombinerar din specifika roll med utbildning, mentorskap och sociala aktiviteter!

Om PostNord Fast Forward

PostNord Fast Forward NextGen Deliveries är ett gemensamt initiativ mellan Sigma Young Talent och vår samarbetspartner PostNord. Som talang i det här programmet kommer du att gå in i en roll tillsammans med en grupp juniora konsulter som alla får möjlighet att jobba med utveckling i en trygg, spännande och innovativ IT-avdelning på PostNord – och du kommer ges möjligheten att på bästa tänkbara sätt få rivstarta din karriär.

Till det här programmet söker vi nyutexaminerade IT-talanger, som vill arbeta med tekniker som står i framkant. PostNord Fast Forward syftar till att du som junior konsult ska få utveckla dina teoretiska kunskaper i kombination med det praktiska arbetet. Du kommer alltså få vidareutbildas parallellt med ditt jobb och få möjlighet att specialisera dig inom tekniska områden som går i linje med dina intressen. Rollerna i programmet kommer att vara av skiftande karaktär, men förenas med fokus på att både fortsatt digitalisera och effektivisera PostNords verksamhet.

Programmet kommer att bestå av roller som:

 • RPA Developer
 • Delivery Manager
 • Configuration
  Manager
 • Agile
  Tools Specialist
 • Implementation
  Specialist
 • Project
  Manager
 • Scrum Master

Låter någon av dessa roller intressant för dig? Då vill vi gärna lära känna dig bättre, se hur du ansöker till programmet nedan!

Vidare kommer du lära dig mer om PostNords mjuka värden och hur man applicerar dessa i det dagliga arbetet. I programmet ingår även coaching från din mentor, samt sociala aktiviteter både från Sigma Young Talent och PostNord.

Om PostNord

Så här beskriver PostNord sin organisation:

Vi har funnits i nästan 400 år och kommer vara här i många år framöver. Under åren har vi möjliggjort för människor, samhällen och företag att kommunicera och driva verksamheter. Vi tar vårt uppdrag på stort allvar och man kan lita på att vi håller våra löften, oavsett om det handlar om att leverera i tid eller ta hand om varandra. Vi strävar efter att utveckla vår bransch i hållbar riktning. Vi kommer alltid att bry oss om våra medarbetare och vårt företag och respektera miljön och samhället runtom oss.

Programmet löper under 12 månader, och du är under den tiden tillsvidareanställd som konsult hos Sigma Young Talent. Efter att du framgångsrikt genomfört programmet erbjuds du en anställning direkt hos PostNord. Du kommer att arbeta på PostNords huvudkontor i Solna, där de sitter i ljusa och moderna lokaler.

Start för programmet är i början av September 2019 och vi rekryterar just nu löpande till alla positioner.

Är du den vi söker?

Till PostNord Fast Forward letar vi efter dig som har läst en kandidat- eller master på universitet eller högskola inom IT, och som nu ser sin fortsätta karriär i någon av rollerna ovanför. I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din inställning. För att kunna trivas i dessa roller så tror vi att du är en framåtdriven person som gillar att ta för dig i sociala sammanhang och tar mycket eget ansvar.

Du förväntas även att bidra till nytänkande och engagemang på PostNord. Du får här möjligheten att göra karriär i ett ansvarsfullt och engagerat företag, där du tas väl om hand och får stor frihet under ansvar.

Ansök idag!

Låter allt ovanstående intressant, och som att det skulle passa dig perfekt? Tveka då inte att skicka CV och kontaktuppgifter till fastforward@sigma.se. Skriv gärna vilket område som intresserar dig mest.

Har du frågor kring programmet, maila oss på fastforward@sigma.se så svarar någon i vårt rekryteringsteam så fort de får möjlighet.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent fokuserar på talanger i början av sin karriär inom IT och R&D, och erbjuder marknaden juniora konsulter, konsultrekrytering och talangprogram. Sigma Young Talent är en del av Sigma Group som består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar Sigma sitt tekniska kunnande, sin spetskompetens och passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar. Sigma har över 3,500 medarbetare i tolv länder och ägs av Dan Olofsson-familjens holdingbolag Danir AB.

För mer information kontakta

Ender Kökat,
+46 702878294
ender.kokat@sigma.se

 • Position

  PostNord Fast Forward- programmet för dig som vill göra skillnad

 • Company

  Sigma Young Talent

 • Location

  Stockholm, Sweden

 • Competence area

  Project Management & Management, System development

 • Publication date

  2019-03-25

 • Expiration date

  2019-05-10

 • Contact

  Ender Kökat, ender.kokat@sigma.se, 46702878294

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies.

Got it