Projektansvarig Landskapsarkitekt

Sweden Application deadline 2019-11-25

Job description

I rollen som Projektansvarig Landskapsarkitekt kommer du att vara med och fortsätta utveckla landskapsverksamheten inom Sigma Civil. Under de 5 år som vi verkat i södra Sverige har vi byggt en stark landskapsgrupp som arbetar med en stor mängd beställare, både på den privata och den offentliga sidan. Våra landskapsarkitekter har stor erfarenhet och mycket hög kompetens. Vi arbetar med hela skalan inom landskapsarkitektur, från gestaltning till projektering. Vi har flera strategiska ramavtal inom landskap med beställare som kommer att avropa ett stort antal högintressanta projekt under de kommande åren.

Basic qualifications

Du har erfarenhet som uppdragsledare och teknikansvarig. Du är positiv och uppskattar utmaningar. Du uttrycker dig med lätthet i både text och bild och är van att hantera de vanligaste programvarorna vi använder i våra uppdrag för att skriva, rita, projektera och illustrera.

Du kommer att arbeta med egna projekt där du ibland styr en mindre projektgrupp och ibland arbetar ensam. Hos oss kommer du även arbeta som teknikansvarig landskap nära våra övriga kompetenser inom olika samhällsbyggnadsuppdrag, där vi arbetar brett över våra teknikområden, vilket medför stor variation av uppdragens innehåll. Hos oss kommer du ha stor frihet, stort eget ansvar och mycket goda möjligheter att fortsätta utvecklas tillsammans med våra juniora och seniora landskapsarkitekter. Du kommer även att få ansvara för egna kundkontakter och medverka i offert- och säljarbete.

Du har 5 + års arbetslivserfarenhet inom landskapsarkitektur, examen som landskapsarkitekt och körkort. Egenskaper du kommer att ha användning för hos oss är entreprenörskap, engagemang, drivkraft, kreativitet och en härlig inställning gentemot både beställare och kollegor.

Välkommen!

More information

För mer information kontakta

Johan Bergström,
+46 706609755
johan.bergstrom@sigma.se

 • Position

  Projektansvarig Landskapsarkitekt

 • Company

  Sigma Civil

 • Location

  Sweden

 • Competence area

  Road and Landscape Architecture and Design

 • Publication date

  2019-09-11

 • Expiration date

  2019-11-25

 • Contact

  Johan Bergström, johan.bergstrom@sigma.se, 46706609755

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it