PROJEKTLEDARE STOCKHOLM

Stockholm, Sweden Application deadline 2020-01-13

Job description

Vi kännetecknas av att vi bryr oss om varandra, våra kunder, och vår omvärld. Dessutom har vi kul på jobbet! Det går bra för oss och vi behöver bli fler!

Nu söker vi dig som har arbetat några år som projektledare och som har förmågan att lyfta dig själv och dina kollegor till nästa nivå.

Sigmas kunder består av de ledande företagen i svensk industri och inom offentlig sektor. Vi verkar inom flertalet branscher och våra konsulter tar sig gärna an nya utmaningar och nya miljöer. I våra uppdrag ser vi behov av allt från koordinerande roller, delprojektledning och teknisk projektledning, till huvudprojektledning och programledning och till viss del verksamhetsutveckling.

Basic qualifications

Eftersom du redan är projektledare så vet du vad som krävs för att lyckas i rollen. Vi söker dig med mycket god förmåga att kommunicera tydligt och effektivt. Du lyssnar på kunden och ger allt för att skapa värde och se till att projekten lyckas. Du gillar att ta dig an nya kulturer och skapa nya relationer och ser utmaningar som en möjlighet till utveckling. Vi vill dessutom gärna att du uppfyller nedanstående punkter:

 • Ingenjörsutbildning (BSc eller MSc)
 • Erfarenhet av projektledning eller delprojektledning inom produkt- eller produktionsutveckling alternativt investeringsprojekt
 • Tycker om att knyta nya kontakter och vidga ditt nätverk
 • Är nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik, människor och ledarskap

We offer

Som konsult på Sigma Industry är du företagets största värde och vi kommer lägga ner mycket energi och engagemang på att du ska trivas och växa i yrkesrollen. Vi är ett snabbrörligt entreprenörsbolag med varm företagskultur, mycket energi och roliga utmaningar,men också höga krav på våra medarbetare. Utöver den personliga utvecklingen så får du ingångar till spännande och utmanade uppdrag i en mängd olika branscher.

Hos oss omges du av duktiga kollegor och ett aktivt och organiserat erfarenhetsutbyte. Våra projektledare har en karriärplan kopplat till rollen där vi coachar dig i din resa mot nya nivåer inom projektledning. Vi ser till att du får den kompetensutveckling du behöver i dina uppdrag och att du är uppdaterad inom de metoder som används i dina ledarroller. Att våra konsulter ständigt strävar efter att förbättra sig själva och kundens verksamhet definierar oss som företag.

Vi erbjuder även mentorskapsprogram för att dela kunskap och erfarenheter.

More information

Är du nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Ulrika Fagrell (0733 64 39 22), ulrika.fagrell@sigma.se.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev eller börja med att skicka en länk till din Linkedin-profil så tar vi det därifrån.

Vi ser fram emot din ansökan! Intervjuer sker löpande.

Ulrika Fagrell,
ulrika.fagrell@sigma.se

 • Position

  PROJEKTLEDARE STOCKHOLM

 • Company

  Sigma Industry East North

 • Location

  Stockholm, Sweden

 • Competence area

  Project Management & Management, Project Management, Project Management, Project Management

 • Publication date

  2019-11-08

 • Expiration date

  2020-01-13

 • Contact

  Ulrika Fagrell, ulrika.fagrell@sigma.se, 46733643922

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it