Sigma Technology Development söker dig som vill arbeta med utvecklingen av självkörande fordon!

Göteborg, Sweden Application deadline 2020-04-24

We offer

Varför ska du söka på den här annonsen?

Som person är jag en engagerad och nyfiken ledare som alltid kommer sätta dig som individ i fokus. Jag dömer ingen och kommer alltid att bemöta dig med respekt. Min styrka är att se potentialen i personer jag möter och det är viktigt för mig att sätta rätt förutsättningar och förväntningar för att bygga ett långsiktigt samarbete och kunna stötta på bästa sätt. Har själv ett fordonsintresse och är intresserad av vad du gör på ditt uppdrag, skulle du dock vilja prata om andra fordon så föredrar jag dom som finns på havet.

Tillsammans med mina kollegor Klas, David, Robert, Ulrika och Kim så bygger vi ett grymt team med en företagskultur utöver det vanliga.

På Sigma Technology Development hittar du ett starkt team som brinner för innovation och utveckling och som ser till att ha roligt under tiden!

Vi drivs av möjligheten att kunna påverka och att utmana oss själva hos olika ledande teknikbolag. Vi är ett team med tävlingsinstinkt, ambition och som har viljan att kämpa.

Vi är ett konsultföretag med ett tydligt syfte – att ge dig förutsättningar att utvecklas. Som ett kvitto på det så har våra medarbetare i år röstat fram oss till Sveriges Top 2 bästa arbetsgivare i Universums årliga undersökning!

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 5000 medarbetare i fjorton länder. Inom Sigma har vi visionen ”Expect a better tomorrow” vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Läs gärna mer via länken:

https://sigmatechnology.se/about/sustainability/

Varmt välkommen med din ansökan!

More information

För mer information kontakta
Johanna Osbeck,
johanna.osbeck@sigmatechnology.se

 • Position

  Sigma Technology Development söker dig som vill arbeta med utvecklingen av självkörande fordon!

 • Company

  Sigma Technology Development

 • Location

  Göteborg, Sweden

 • Publication date

  2020-03-24

 • Expiration date

  2020-04-24

 • Contact

  Johanna Osbeck, johanna.osbeck@sigmatechnology.se, 46705625099

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it