Strategisk inköpare

Helsingborg, Lund, Malmö, Hässleholm, Sweden Application deadline 2022-12-31

Job description

Nu söker vi dig som vill arbeta med inköp och supply chain med en stark teknisk prägel och som vill vara en del av ett vinnande lag!

Till framtida projekt, letar vi nu efter en person med erfarenhet kring inköp av både unika- och standardkomponenter, samt har en vana vid att arbeta med leverantörsrelationer, leverantörsutveckling och avtal. Du har med dig såväl förhandlingsvana som engagemang i interna utvecklingsprojekt.

För att passa i rollen behöver du kunna hantera både operationella frågor som strategiska och du har goda erfarenheter inom förhandlingar. I bagaget har du minst 5 års arbete inom inköp/Supply Chain inom industrin.

För att lyckas i denna roll bör du som person vara engagerad, initiativrik och drivas av utmaningar, samt känna dig bekväm i att ta ett stort ansvar.

Att arbeta både självständigt och i team ser vi som en självklarhet.

Basic qualifications

Teknisk utbildning på civilingenjörsnivå, exempelvis Industriell Ekonomi med inriktning Supply Chain Management, Maskinteknik med inriktning Produktionsekonomi & Logistik.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs, i så väl tal som skrift.

Preferred additional skills, personal traits and experience

Grundläggande förståelse inom konstruktion, tillverkningsmetoder och kvalitetssäkring är meriterande. Erfarenhet som projektinköpare eller av strategiska inköp i ett R&D intensivt företag, värdesätts också. Yrkeserfarenhet av att läsa, skriva och förhandla avtal är ett måste för att lyckas i rollen. I första hand söker vi dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet.

We offer

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

More information

För mer information, kontakta rekryterande chef Andreas Engman.

Telefon: 0706524741

E-mail: andreas.engman@sigma.se

Då vi har ett löpande urval till tjänsten, är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

 • Position

  Strategisk inköpare

 • Company

  Sigma Industry South

 • Location

  Helsingborg, Lund, Malmö, Hässleholm, Sweden

 • Competence area

  Mechanical Engineering, Manufacturing engineering incl. Logistics

 • Publication date

  2022-11-24

 • Expiration date

  2022-12-31

 • Contact

  Andreas Engman, andreas.engman@sigma.se, +46706524741

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it