Systemutvecklare inom Industriell IT

Borås, Göteborg, Jönköping, Linköping, Sweden

Job description

Är du en duktig programmerare som har ett intresse för moderna, effektiva lösningar inom industrin och vill hänga med på digitaliseringsresan? Då är det dig vi söker!

Vårt bolag befinner sig i en spännande fas där vi utifrån våra kunders ökande behov nu ökar vår leveransförmåga inom nya områden. Genom digitaliseringen som pågår har vi bestämt oss för att inleda en spännande resa inom industriell IT.

Vårt fokus är att ta fram de allra bästa lösningarna för att effektivisera och digitalisera produktionen hos våra kunder. Våra system blir ofta länken mellan fabriksgolvet och ekonomiavdelningen genom integrationer med allt från styrsystem, labbsystem till affärssystem, och rapportverktyg. Vårt arbete kommer att bedrivas i projektform, antingen med kundens eller vår egen projektledare, och projekten varierar i inriktning och storlek.

Vi söker därför fler utvecklare till våra kontor i Linköping, Jönköping, Borås, och Göteborg!

Basic qualifications

Du kommer att arbeta med stora produktionsnära system där kvalité är viktigt. Vi ser gärna att du har grundläggande kännedom om designmönster. Kompetens inom automatiska tester samt releasehantering är ett stort plus. Vi värdesätter även eventuell erfarenhet av molntjänster.

Som konsult i vårt team så kommer du att få delta i allt från tekniska förstudier, programmering, till installation, driftsättning och support, vilket ställer höga krav på samarbetsförmåga, verksamhetsförståelse och problemlösningsförmåga. Rollen vi erbjuder är bred och ger en god systemförståelse från mjukvara till hårdvara. Detta jobb passar dig som vill arbeta nära verkligheten och se när det i praktiken fungerar!

Arbetsuppgifterna kommer att vara inom följande områden:

- Integration mot affärssystem, automation och styrsystem
- Programmering och implementering av IT-system
- Driftsättning av de utvecklade lösningarna
- Uppbyggnad av kundanpassade system

Vad du behöver kunna

- C#
- .NET / .NET Core
- NET Core
- Javascript/Typescript
- HTML
- Angular
- React
- SQL Server

Som person är du driven, engagerad och har en positiv attityd.

Preferred additional skills, personal traits and experience

Som person är du driven, engagerad och har en positiv attityd. Du behöver vara affärsdrivande i din attityd i den mening att kunden ser dina kollegor som det självklara alternativet. Kommunikativ och nätverkande är avgörande för att lyckas i rollen då det i projektens natur ligger att samarbeta med olika avdelningar hos kunden.

We offer

Sigma Technology är mycket stolta över att våra anställda utsåg oss till Sveriges näst mest populära arbetsgivare. Med fokus på våra anställda och med fokus på att hitta utvecklande uppdrag hos våra kunder är en framgångsfaktor som är avgörande på marknaden. Vi erbjuder dig en spännande karriär som ingenjör och en möjlighet att växa både tekniskt och som person.

More information

För mer information kontakta

Linköping

Risto Kesti,
+46 727441300
risto.kesti@sigmatechnology.se

Jönköping, Borås, och Göteborg
Mikael Karlsson
+46 0703997900
mikael.karlsson@sigmatechnology.se

Göteborg och Borås
Martin Karlsson
+46 736870600
martin.karlsson@sigmatechnology.se

 • Position

  Systemutvecklare inom Industriell IT

 • Company

  Sigma Technology Mid

 • Location

  Borås, Göteborg, Jönköping, Linköping, Sweden

 • Competence area

  Project Management & Management, Function development, System design, Business Systems, System development, Operation, support and infrastructure, Test & Quality, Business Analysis, Digital Communication, Requirement Management & Business Development, Software development, Digitalisation, Digitalisation

 • Publication date

  2019-12-03

 • Contact

  Risto Kesti, risto.kesti@sigmatechnology.se, 46727441300

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it