TECH RECRUITER TILL SIGMA IT TECH

Göteborg, Sweden Application deadline 2021-02-13

Job description

Sigma IT Tech söker nu en Tech Recruiter med högt eget engagemang och utpräglad känsla för lagarbete. I denna roll arbetar du som rekryterare där du tillsammans med säljare och konsultchef jobbar för att få Sveriges nöjdaste kandidater, kunder och konsulter. Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering, företrädelsevis inom IT och vill bli en del av ett team där engagemang, entreprenörsanda och kompetens står i fokus. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en av oss!

Hur ser rollen ut?
I rollen som Tech Recruiter ansvarar du för hela rekryteringsprocessen vilket innebär planering av kravprofil, annonsering, search, intervju, presentation, kvalitetssäkring och uppföljning. I din roll som Tech Recruiter representerar du Sigma IT Tech – ett av Sigmakoncernens yngsta bolag. Du kommer i nära samarbete med konsultchef och säljare arbeta med att säkerställa en högkvalitativ leverans till våra kunder av support och drifttekniker.

Din bakgrund
För denna roll söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären som rekryterare och vill vara med på vår resa att skapa det bästa IT-konsultbolaget. Du bör vara målmedveten, ansvarstagande och ha en stark entreprenörsanda. Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och går att läsa vidare om i länken nedan.

Det är av stor vikt att du vill arbeta i ett högt tempo i ett mindre team med bra sammanhållning. Vi är skickliga på det vi gör men glömmer inte bort att ha roligt längst vägen. Vår avdelning har en stark tillväxtplan varför det också är viktigt att du vill vara med och bygga upp bolaget tillsammans med oss, vi är idag ett 20 tal medarbetare. Välkommen till ett framgångsrikt konsultföretag där du är med och påverkar!

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

För att trivas och passa i rollen tror vi att du har en personalvetarutbildning eller likande samt ett eller några års erfarenhet av rekrytering inom IT och en god förmåga att självständigt driva dina rekryteringsprocesser framåt. Du förstår vikten av långsiktiga kandidatrelationer och är nytänkande och innovativ i ditt sätt att rekrytera. Du bygger, utvecklar och underhåller ditt nätverk av kandidater och tycker att detta är något av det roligaste som finns.

Inom ramarna för rollen ingår även anordnande av events, after works, föreläsningar och deltagande på olika mässor. Därför är det viktigt att du har bra struktur och att du verkligen trivs i mötet med människor.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vi vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmågan att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära. Kommunikation sker på svenska och engelska, varför vi ser att du behärskar båda språken i tal och skrift.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?
Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan.

Mer om Sigma IT Tech AB
Sigma It Tech startade sin verksamhet 2018 och är specialister på en sak – talanger inom IT drift och support. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher. Mer om oss: http:// www.sigmaitc.se/en/services/consultants/operation-support/onsite-operations-support

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

 

More information

För mer information kontakta

Nelly Bertilsson,
+46 704031369
nelly.bertilsson@sigma.se

 • Position

  TECH RECRUITER TILL SIGMA IT TECH

 • Company

  Sigma IT Tech

 • Location

  Göteborg, Sweden

 • Publication date

  2021-01-13

 • Expiration date

  2021-02-13

 • Contact

  Nelly Bertilsson, nelly.bertilsson@sigma.se, 46704031369

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it