Teknikinformatörer till Lund

Lund, Sweden Application deadline 2020-06-30

Job description

Tycker Du om utmaningen att beskriva komplexa tekniska produkter på ett klart och koncist sätt? Kan Du analysera och utveckla innehåll och struktur av teknisk information för bättre läsbarhet och förståelse? Har Du känsla för språkstil och informationsflöde? Vill Du vara en del av ett växande och globalt företag? För mer information, se http://sigmatechnology.se/product-information/

Basic qualifications

– Teknisk bakgrund: MSc, BSc eller liknande inom tex maskin, elektronik eller data
– Minst 2 års erfarenhet av teknisk dokumentation eller annan relevant erfarenhet
– Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
– Kännedom om XML och Content Management-system

Preferred additional skills, personal traits and experience

Oavsett om Du kallar Dig teknisk skribent, teknikinformatör eller informationsingenjör, har Du ett genuint intresse för teknik och språk. Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper och Din vilja att utvecklas tillsammans med oss.
Du är noggrann, problemlösande och resultatorienterad. Du är även initiativtagande och kommunikativ. Eftersom Du kommer att arbeta som konsult trivs Du också med att samarbeta med nya människor, gärna i en internationell arbetsmiljö.

We offer

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans!

More information

For more information please contact

Mikael Stenborg, +46 703792284
mikael.stenborg@sigmatechnology.se

Anna Wallinder, +46 703097419
anna.wallinder@sigmatechnology.se

 • Position

  Teknikinformatörer till Lund

 • Company

  Sigma Technology Information

 • Location

  Lund, Sweden

 • Competence area

  Product Information

 • Publication date

  2020-02-13

 • Expiration date

  2020-06-30

 • Contact

  Mikael Stenborg, mikael.stenborg@sigmatechnology.se, 46703792284

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it