Teknisk Projektledare med Erfarenhet inom Tåg & Räls!

Stockholm, Sweden Application deadline 2020-01-13

Job description

Vi kännetecknas av att vi bryr oss om varandra, våra kunder, och vår omvärld. Dessutom har vi kul på jobbet! Det går bra för oss och vi behöver bli fler!

Nu söker vi dig som har arbetat några år som projektledare, teknisk projektledare eller anbudsledare inom tåg & räls och angränsande branscher, och som har förmågan att lyfta dig själv och dina kollegor till nästa nivå.

Sigmas kunder består av ledande företag i svensk industri och inom offentlig sektor. Vi verkar inom flertalet branscher och våra konsulter tar sig gärna an nya utmaningar hos nya kunder och miljöer.

Just nu intensifierar vi samarbetet med flertalet företag inom bland annat tåg & räls. I våra uppdrag ser vi behov av allt från koordinering, delprojektledning och teknisk projektledning, till huvudprojektledning, anbudsledning, programledning och verksamhetsutveckling.

Basic qualifications

Eftersom du redan är projektledare så vet du vad som krävs för att lyckas i rollen. Vi söker dig med mycket god förmåga att kommunicera tydligt och effektivt. Du lyssnar på kunden och ger allt för att skapa värde och se till att projekten lyckas. Du gillar att ta dig an nya kulturer och skapa nya relationer och ser utmaningar som en möjlighet till utveckling. Vi vill dessutom gärna att du uppfyller nedanstående punkter:

 • Ingenjörsutbildning (B.Sc. eller M.Sc.)
 • Branscherfarenhet från tåg & räls.
 • Är affärsmässig och bygger aktivt nätverk bland kunder & kollegor.
 • Brinner för teknik, människor och ledarskap!

We offer

Som konsult på Sigma Industry är du företagets största tillgång och vi investerar mycket energi och engagemang på att du ska trivas och växa i yrkesrollen. Vi är ett snabbrörligt entreprenörsbolag med varm företagskultur och mycket energi. Utöver den personliga utvecklingen så får du ingångar till spännande och utmanade uppdrag i en mängd olika branscher.

Hos oss omges du av duktiga kollegor och ett aktivt och organiserat erfarenhetsutbyte. Alla projektledare har en individuell karriärs-, och utvecklingsplan där vi aktivt samarbetar för att ta ditt ledarskap och din kompetens till nästa nivå. Parallellt med din utvecklingsplan erbjuder vi även ett mentorskapsprogram för projektledare.

Att våra konsulter ständigt strävar efter att förbättra sig själva och kundens verksamhet definierar oss som företag.

Intervjuer sker löpande, vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

More information

För mer information kontakta

Victor Erwing,
+46 703941784
victor.erwing@sigma.se

 • Position

  Teknisk Projektledare med Erfarenhet inom Tåg & Räls!

 • Company

  Sigma Industry East North

 • Location

  Stockholm, Sweden

 • Competence area

  Project Management, Project Management

 • Publication date

  2019-11-12

 • Expiration date

  2020-01-13

 • Contact

  Victor Erwing, victor.erwing@sigma.se, 46703941784

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it