Testutvecklare till Sigma i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Sweden Application deadline 2019-07-31

Job description

Sigma Industry East North AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare.

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Vi söker efter de bästa testutvecklarna i regionen som tillsammans med oss vill vara delaktiga i att bygga upp framtidens teknikkonsultföretag och ett vinnande team inom produkt- och produktionsutveckling. Vi erbjuder en unik möjlighet att få vara med från starten och bygga upp en vinnande verksamhet från grunden.

På Sigma har du möjlighet att arbeta i olika branscher och hos olika kunder. Vi har tillgång till många spännande uppdrag genom vårt höga anseende och genom våra goda kundrelationer. Vår gedigna erfarenhet från konsultbranschen ger en hög träffsäkerhet när vi tillsätter uppdrag, Arbetet kan utföras såväl självständigt som i team och har du förmågan och viljan att utbilda och leda kollegor så finns det även möjlighet till detta. Du erbjuds en trygg, långsiktig och utvecklande anställning. Vi tillämpar agila utvecklingsplaner som följs upp genom tät kontakt med närmsta chef.

Vi arbetar bland annat med:

 • Systemarkitektur
 • Utveckling av testfunktioner
 • Instrumentering, IO-enheter, spänningsmatning, mm
 • Mät- och styrteknik
 • Automatisering
 • Högnivåprogrammering
 • Laborationer och analyser
 • Verifiering av funktioner
 • Validering av kompletta system
 • Teknisk dokumentation som krav- och systemspecifikationer
 • Systemscheman
 • Användarinstruktioner

Basic qualifications

Som person är du engagerad, uthållig, flexibel, strävar efter att leverera ditt yttersta i rätt tid och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du är van att jobba i större företag där du förstår att din del i helheten är viktig för det slutgiltiga resultatet.

I rollen som testutvecklare håller du ihop testsystemets alla funktioner eller ingår i ett team där du får ansvar för utveckling av vissa funktioner. För att lyckas i rollen behöver du kunna förstå testkrav som produktägaren satt upp för sin produkt och kunna ta fram nödvändiga testfunktioner. Vid behov samarbetar du med specialister i olika områden som t.ex. elektronik- och mekanikkonstruktörer.

I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom verktyg som t.ex. LabVIEW, Matlab/Simulink, eller liknande. Det är meriterande med kunskaper i t.ex. C-programmering, kommunikationsprotokoll som TCP/IP, CAN, mm.

Du har erforderlig teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande, samt minst 3 års arbetslivserfarenhet av utveckling av tester eller produkter. Du ska ha vana att arbeta med systemkomponenter, mätinstrument och högnivåprogrammering, samt ha vana att sätta dig in i funktioner och gränssnitt i mekatroniska och elektriska produkter.

Har du arbetat inom tillverknings- och/eller fordonsindustrin, och/eller medicinteknikindustrin är det meriterande.

Har du dessutom arbetat inom någon/några av de produkter som utvecklas i regionen, vill vara med i ett vinnande team och vill utvecklas hos oss, då är du rätt person för oss och vi för dig.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

We offer

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma Industry är vår produkt och vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska trivas och växa i yrkesrollen. Hos oss är ingenjören hjälten!

More information

För mer information kontakta

Joachim Jillehed,
+46 702661400
joachim.jillehed@sigma.se

 • Position

  Testutvecklare till Sigma i Örnsköldsvik

 • Company

  Sigma Industry East North

 • Location

  Örnsköldsvik, Sweden

 • Competence area

  Hardware Electronics, Testing and Verification, Software development embedded systems, Function development, System design

 • Publication date

  2019-06-13

 • Expiration date

  2019-07-31

 • Contact

  Joachim Jillehed, joachim.jillehed@sigma.se, 46702661400

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies.

Got it