Valideringsingenjör

Stockholm, Sweden Application deadline 2021-11-30

Job description

Vi söker dig som vill jobba som konsult inom Life Science/läkemedelsindustrin i roller som valideringsingenjör, valideringsledare eller projektledare.

Vi söker dig som har jobbat med validering i någon form tidigare och har minst 1 års erfarenhet.

Basic qualifications

Vi tror att du har en ingenjörsutbildning på eftergymnasial nivå eller
civilingenjörsutbildning inom relevant område alt apotekarexamen.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du tycker om att knyta nya kontakter och vidga ditt nätverk. Du är nyfiken och öppen för att prova olika branscher.

Preferred additional skills, personal traits and experience

Du är strukturerad, har ett högt kvalitetstänk och har viljan och förmågan att kommunicera tydligt och effektivt inom organisationen och med medansvariga. Som person är du engagerad och med lyhördhet förstår du ditt ansvar och vad som krävs.

Som valideringsingenjör är du med i olika projekt från start där man tar fram och bemöter en kravspecifikation (URS) till installerad och driftsatt anläggning. Du tycker om att dokumentera och kommer i rollen bland annat att ta fram testdokumentation (FAT/SAT/IQ/OQ) och sen vara med vid utförande av kvalificeringsaktiviteterna.

I rollen kan det också komma att ingå FAT-resor till tillverkande leverantörer, dit man åker för att kontrollera anläggningen innan den levereras till kunden.

We offer

Du kommer att tillhöra vårt kontor i Marievik, Liljeholmen, där vi har en öppen och varm företagskultur. Tillsammans och med lagets kraft strävar vi efter att bli ett av Sveriges mest välskötta ingenjörsinriktade konsultbolag, där Life Science är en av alla branscher vi verkar inom.

Vi har uppdrag i regionen Stockholm-Södertälje och samarbetar även mycket med vårt kontor i Uppsala.

Vi lägger ner mycket energi och engagemang på att du ska trivas och växa i din yrkesroll genom både interna och externa utbildningar och mentorskapsprogram. Sigma lägger stort fokus på utbildningar inom ledarskap och kommunikation eftersom vi anser att utvecklingen av våra konsulter är nyckeln till vår framgång.

Vi jobbar aktivt med social och miljömässig hållbarhet. Balans mellan arbete och privatliv är något vi värdesätter högt inom bolaget. Kollektivavtal är en självklarhet och Sigma har attraktiva lönemodeller som ger det lilla extra!

Vi på Sigma tror på att vara aktiva i att skapa en bättre morgondag för samhället och människor både när och fjärran. Vi bryr oss om varandra och världen runt omkring oss.

Expect a better tomorrow - Ett välgörenhetsinitiativ

Genom initiativet Expect a better tomorrow vill Sigma och Danir bidra till en bättre morgondag och lyfta och medvetandegöra samhället kring orättvisor och aktuella miljöproblem. 2020 var fokus på att få ett friskare hav och 2021 gör vi en satsning på att få fler kvinnliga studenter till de tekniska utbildningsprogrammen genom vårt initiativ Femmeginering.

Star for Life

Star for Life är ett unikt stödprogram som skapats av Sigmas grundare Dan & Kristin Olofsson för att motverka spridningen av HIV och AIDS bland unga i södra Afrika.

Om du är nyfiken och vill få ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta oss!

More information

För mer information kontakta mig:

Kristina Bjerke
+46 725 87 88 90
kristina.bjerke@sigma.se

 • Position

  Valideringsingenjör

 • Company

  Sigma Industry East North

 • Location

  Stockholm, Sweden

 • Competence area

  Life Science, QA & Validation, Project Management

 • Publication date

  2021-09-28

 • Expiration date

  2021-11-30

 • Contact

  Kristina Bjerke, kristina.bjerke@sigma.se, +46725878890

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it