Vi söker dig som har tagit examen inom Mekatronik!

Göteborg, Sweden Application deadline 2019-09-30

Job description

Som första uppdrag är det med stor sannolikhet att du kommer att arbeta på någon utav våra kunder inom fordonsindustrin. Där kommer du att få arbeta med något av följande: Test, verifiering, analys, hårdvara och/eller mjukvara.

Basic qualifications

För att söka så vill vi att du har läst Mekatronik.

Vi vill även att du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Preferred additional skills, personal traits and experience

Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av fordonsindustrin.

B körkort

We offer

Varför ska du söka på den här annonsen?

Som person är jag en engagerad och nyfiken ledare som alltid kommer sätta dig som individ i fokus. Jag dömer ingen och kommer alltid att bemöta dig med respekt. Min styrka är att se potentialen i personer jag möter och det är viktigt för mig att sätta rätt förutsättningar och förväntningar för att bygga ett långsiktigt samarbete och kunna stötta på bästa sätt. Har själv ett fordonsintresse och är intresserad av vad du gör på ditt uppdrag, skulle du dock vilja prata om andra fordon så föredrar jag dom som finns på havet.

Tillsammans med mina kollegor, David, Ulrika, Kim, Robert och Klas så bygger vi ett grymt team med en familjär känsla.

På Sigma Technology Development hittar du ett starkt team som brinner för innovation och utveckling och som ser till att ha roligt under tiden!

Vi drivs av möjligheten att kunna påverka och att utmana oss själva hos olika teknik ledande bolag. Vi ett team med tävlings instinkt, ambition och viljan att vara bäst på det vi gör.

Vi är ett konsultföretag med ett tydligt syfte – ge dig förmåga att utvecklas. Som ett kvitto på det så har våra medarbetare i år röstat fram oss till Sveriges 5 bästa arbetsgivare i Universums årliga undersökning!

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 4000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen ”Expect a better tomorrow” vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

https://sigmatechnology.se/about/sustainability/

Låter detta som en möjlighet? Då vill vi träffa dig!

More information

För mer information kontakta

Johanna Osbeck,
johanna.osbeck@sigmatechnology.se

 • Position

  Vi söker dig som har tagit examen inom Mekatronik!

 • Company

  Sigma Technology Development

 • Location

  Göteborg, Sweden

 • Publication date

  2019-09-11

 • Expiration date

  2019-09-30

 • Contact

  Johanna Osbeck, johanna.osbeck@sigmatechnology.se, 46705625099

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it