Sigma IT har utsett Susanne Erkenmark till Business Area Manager för Bool, Digital Workplace.

Sigma utökar inom framtidens digitala arbetsplats

Press Release2019-10-08 11:00   |   Sigma IT

Det är en spännande tid vi lever i där digitaliseringen skapar nya möjligheter för hela samhället. Inte minst på våra arbetsplatser. Sigma IT stärker nu sin verksamhet inom digitala arbetsplatser med en strategisk rekrytering av Susanne Erkenmark till rollen som Business Area Manager för Bool och affärsområdet Digital Workplace.

– Det är med stor glädje och stolthet som jag välkomnar Susanne Erkenmark till Sigma IT. Susannes bakgrund inom Digital Workplace och Microsoft Office 365 är imponerande och passar väldigt väl med vår verksamhet. Hennes strategiska kompetens och driv blir en stor tillgång och är precis vad som behövs då vi nu växlar upp vår verksamhet, säger Lars Kry VD Sigma IT.

Susanne Erkenmark kommer närmast från Microsoft där hon under många år arbetat i olika roller inom sälj och marknad. De senaste 10 åren som chef med olika positioner inom partnerorganisationen med både enterprise- och SMB-kunder. Susanne har även drivit Microsofts satsning på "Det Nya Arbetslivet".

– Fantastiskt, utmanande och roligt! Så känner jag för min resa tillsammans med Bool och Sigma IT! Hela mitt liv har jag jobbat med att få svenska företag och organisationer mer effektiva, lönsamma och konkurrenskraftiga! Och, jag älskar att göra skillnad och se till att det händer saker, säger Susanne Erkenmark, Business Area Manager på Bool, Sigma IT.

Som ansvarig för Sigma ITs verksamhet inom Digital Workplace kommer Susanne hjälpa Sigmas befintliga och nya kunder på deras förändringsresa mot digitala arbetsplatser. Det handlar om att tekniken och människan ska vara i samklang, och att medarbetare kan arbeta smart och effektivt med de möjligheter som digitaliseringen innebär.

– För mig är det viktigt att vi gör skillnad och lever vår vision om att skapa en bättre morgondag. Digitaliseringen är ett sätt att göra det. Utöver vår vision är vår värdegrund ”We love what we do and we get it done” grundläggande för alla våra anställda, och inte minst våra ledare, och även där är Susanne helt rätt, avslutar Lars Kry.

För mer information

Lars Kry, VD Sigma IT
+46 733 434300
lars.kry@sigma.se

Beatrice Silow, Kommunikations- och kulturchef Sigma IT
+46 703 79 15 06
beatrice.silow@sigma.se

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar