Are you the new one?

Det är här du ger din karriär en flygande start. Det är också här som du kan få möjlighet att sätta guldkant på ditt studentliv.

Ta med din gnista

Registrera din profil här och berätta för oss vem du är. När du har en profil kommer du att få inbjudningar till karriär- och temadagar, inspirerande föreläsningar och andra evenemang som är relevanta för din utbildning men framförallt för din framtida karriär.

Du kommer också höra av oss om och när vi skulle behöva ditt kunnande och dina talanger för kortare uppdrag. Är du registrerad som Sigma Student kan du också ansöka om att göra ditt ex-jobb på något av våra Sigma-bolag. Vi vill lära känna dig, din passion och din energi i ett tidigt skede. Så ta med din gnista, registrera din profil och förbered dig för din karriär på Sigma.

Registrera dig och berätta vem du är

Om dina önskemål, kompetenser och din expertis inte matchar någon av de lediga platserna här ovan, så tycker vi ändå att du ska registrera dig och ditt CV hos oss. Det är nämligen högst sannolikt att vi snart har en öppning som matchar dig, din passion och ditt kunnande.

Registrera dig

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies.

Jag fattar