Expect a better tomorrow

Vi är ett företag som kombinerar lokal drivkraft med global styrka. Vi har vår bas i Sverige, men vi har kunder och kontor över hela världen. Och på dessa kontor hittar du ett globalt och mångsidigt team med medarbetare. Så oavsett var du kommer ifrån eller var du vill arbeta finns det alltid ett Sigma-kontor någonstans i världen, som är i behov av din kompetens och din expertis, där du kan bidra till en bättre morgondag.

Detta är vad lokal drivkraft och global styrka betyder för oss

Sigma Technology

Vi erbjuder digitaliseringsexpertis i Sverige, Ungern, Kina, Norge, Tyskland och Ukraina och vi levererar lösningar till kunder och projekt över hela världen. Vår lokala drivkraft och globala styrka gör att vi kan erbjuda en högkvalitativ lokal leverans med global räckvidd där vi har tillgång till både kompetens och kapacitet. Oavsett om du letar efter en expert för att säkerställa din digitala framgång eller ett hängivet team som tar hand om ditt projekt har vi en lösning för dig. Var du än är.

Besök Sigma Technology

Sigma Connectivity

Vi vill både vara och arbeta nära våra kunder och på så sätt skapa en familjär atmosfär och företagskultur. Att vara nära våra kunder innebär också att vi måste vara globala. Vi erbjuder därför våra medarbetare möjlighet att representera oss i länder där våra kunder finns, vilket innebär att vi kan leverera rätt kompetens lokalt över hela världen. Att vara global innebär också att vara mångsidig och vi är övertygade om att mångfald driver innovation framåt. Det ökar också vår kompetensutveckling, vilket innebär att vi kan fortsätta bredda vårt erbjudande och leverera avancerade lösningar och produkter. Skapade lokalt, använda globalt.

Besök Sigma Connectivity

Sigma Industry East North

Vi har vår bas i Sverige men vårt lokala driv och briljans, sträcker sig långt utanför landets gränser. Flera av vår kunder har hela världen som spelplan, vilket innebär att många av våra konsulter jobbar på uppdrag som blir lösningar och produkter över hela världen. Så trots att vi sitter i Sverige så är våra ingenjörer med och utvecklar teknik runt om i världen. I denna process lär vi oss mer och får ovärderlig erfarenhet av hur behov och utmaningar ser ut i andra delar av världen. Det stärker oss i vårt lokala driv och gör oss starkare på en global marknad.

Besök Sigma Industry East North

Sigma Industry South

Vi erbjuder industrin i södra Sverige ingenjörskonsulttjänster inom produkt- och produktionsutveckling. Bland våra kunder finns såväl mindre företag på den lokala marknaden som världsledande internationella företag som verkar på den globala marknaden. Våra ingenjörer har satt sina signum på fordon, fartyg, påfyllnings- och förpackningsmaskiner över hela världen. Bland våra medarbetare hittar du en mångfaldig grupp av ingenjörer som kommer från världens alla hörn och bidrar till ett globalt perspektiv för alla våra kunder.

Besök Sigma Industry South

Sigma Industry West

Tillsammans med Sigma Embedded och Sigma Energy & Marine erbjuder vi kompetens inom produktutveckling, embedded systems, connectivity, UX & design, energy, subsea och processindustri. Det personliga och familjära har alltid varit viktigt för oss och vår företagskultur bygger på energi, öppenhet och delaktighet. Vi har kontor i Göteborg, Oslo och Skövde men våra kunder är världsledande, internationella företag med global närvaro. Det ger oss möjlighet att vara med och utveckla den senaste tekniken i spännande projekt på den plats i världen där kunden behöver oss.

Besök Sigma Industry West

Sigma Civil

Vi är samhällsbyggarna som hela tiden strävar efter det hållbara samhället. Ett samhälle som gör det enkelt för innevånarna att leva och bo och röra sig mellan dels stadsdelar i det lokala, dels mellan andra samhällen, städer och länder. I vår värld hänger det lokala samman med det globala, där vår uppgift är att på ett hållbart sätt knyta samman de båda. Och för att göra detta på bästa sätt hämtar vi såväl kompetens och kunskap som medarbetare och inspiration från hela världen. Detta tillsammans med de digitala verktyg vi använder ger oss möjligheter att jobba globalt och knyta samman det lokala med det globala.

Besök Sigma Civil

Sigma Software

Även om de flesta av oss arbetar från och är baserade i Ukraina, gör vår tekniska expertis i kombination med nordiska traditioner och affärskultur att vi kan leverera överlägsna mjukvarulösningar till över 200 kunder globalt. De avancerade system vi utvecklar lokalt ger fördelar till kunder inom fordonsindustrin, telekommunikation, flyg, media, spelindustri, bank, fastigheter, hälso- och sjukvård över hela världen. Vi har avancerade färdigheter och gott om resurser för att skapa storskaliga lösningar men vi kan också vägleda startup-företag från idé till vinst. Hör av dig till oss så ser vilken typ av möjligheter vi kan skapa tillsammans!

Besök Sigma Software

Join us

Dela med dig av ditt namn och din e-post här för att registrera ditt CV och du är en bra bit på väg till din framtida karriär hos oss på Sigma.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar