Automationsingenjör

Eskilstuna, Västerås, Sverige Ansök senast 2021-08-31

Jobbeskrivning

Vi vill fortsätta att bygga på vårt lag med kompetenta automationsingenjörer. Vi söker därför efter dig som tillsammans med oss vill vara delaktig i att bygga upp morgondagens teknikkonsultföretag och det bästa laget inom automation i Mälardalen.

Som automationsingenjör kommer du arbeta tillsammans med de främsta företagen inom svensk industri. Du gillar problemlösning och är kundfokuserad och lyhörd. Utifrån kundens önskemål och din erfarenhet utvecklar du och löser kundens utmaningar.

Omkring dig kommer du att ha många framgångsrika kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte inom Sigma. Vi har ett gäng automationsingenjörer som utgår ifrån Umeå och ett ännu större team som utgår ifrån Stockholm så du har många kollegor att bolla utmaningarna med som jobbat med många olika kunder i olika uppdrag.

Då vi verkar i flertalet branscher kan du också få möjlighet att pröva vingarna på uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande projekt!

Summerat:
•Komplexa tekniska team
•Kontinuerlig kontakt med kunder, leverantörer och interna parter
•Utveckling
•Problemlösning

Grundläggande kvalifikationer

Vi söker dig som tycker att det kul att jobba i projektform , som gillar samarbete och har förmågan att kommunicera säkert, tydligt och effektivt. Du har goda kunskaper inom programmering exempelvis Labview , C och andra objektorienterade språk .

Praktisk erfarenhet av mätteknik är meriterande.

Som person är du engagerad och affärsmässig, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som i team med andra.

Du har sannolikt en ingenjörsutbildning, minst 2års relevant erfarenhet. och ett stort intresse för teknik, kommunikation och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och bygga det vassaste konsultlaget!

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Erfarenheter av embedded programmering, Industry 4.0 / Industrial Internet of Things eller elkonstruktion.

Vi erbjuder

0 – 100 på 5 år!

Sigma Industry Västerås/Eskilstuna etablerade sig för 5 år sedan.

Vi strävar emot att bli den naturliga partnern till våra viktiga kunder i regionen. Nu efter 5 år så har vi ca 100 uppdrag igång och omsätter ca 100 miljoner inom våra verksamhetsområden Projektledning, produktionsteknik och konstruktion.

I November så startade vi upp Automation, Elkraft samt Elektrifiering i Västerås och Eskilstuna.

Vi önskar att anställa dig som vill mer än bara göra sitt jobb, vi är entreprenörer och gemensamt bygger vi ett fantastisk bolag.

Våra framgångar är direkt kopplade till de drivna konsulterna som hela tiden uppmuntrar och utmanar konsultmarknaden.

Vill du vara med?

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. En trygg och fast anställning med bra villkor. Kollektivavtal är en självklarhet och attraktiva lönemodeller som ger det lilla extra.

Sigma Industry EastNorth AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare.

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar, där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma Industry är vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska växa i yrkesrollen.

För en framtida medarbetare på Sigma Industry finns det inga hinder utan bara möjligheter. Om du vill vara en nyckelperson och är den vi söker är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans!

Vi erbjuder en möjlighet att få vara med från starten och bygga upp en vinnande verksamhet från grunden – där du blir en nyckelperson i den nya tidens konsultföretag med möjlighet att påverka och bygga upp våran verksamhet tillsammans med oss där ingenjören är hjälten och tekniken är framtiden.

Sigmakoncernen är privatägd av familjen Dan Olofsson, för 5 år sedan var koncernen ca 1000 anställda. Idag är Sigmakoncernen över 4600 anställda och har haft en organisk tillväxt på över 20% per/år de senaste 5 åren.

Mer information

Rekrytering sker löpande men på grund av semester tider och beroende på när ni söker så kan det dröja med att ni får ett svar tills vi alla är tillbaka från våra semestrar i mitten av Augusti och vi vill i förväg tacka för eran förståelse och önska er en riktigt trevlig sommar .

För mer information kontakta

Mikael Hagström,
+46 706012715
mikael.hagstrom@sigma.se

 • Tjänst

  Automationsingenjör

 • Bolag

  Sigma Industry East North

 • Plats

  Eskilstuna, Västerås, Sverige

 • Kompetensområde

  El & Automation, Energi- & Elkraftteknik, Hårdvara elektronik, Provning & verifiering, Projektledning, Funktionsutveckling, Systemdesign, Projektledning, Automation

 • Publiceringsdatum

  2021-06-10

 • Svar senast

  2021-08-31

 • Kontaktperson

  Mikael Hagström, mikael.hagstrom@sigma.se, 46706012715

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar