Elektronikingenjör till fordonsindustrin

Göteborg, Sverige

Jobbeskrivning

Har du ett brinnande intresse för elektronik och letar efter nya utmaningar?

Vi söker dig som vill jobba som teknikkonsult och som drivs av att vara med och göra morgondagen bättre och mer hållbar för framtidens fordon och transporter.

Vi letar efter elektronikingenjörer som har erfarenhet från utveckling av hårdvaruelektronik. Vårt mål är att matcha ihop din kompetens och ambition med kundens behov oavsett om du vill jobba med konceptutveckling, konstruktion, verifiering eller projektledning.

PERSONLIGHET & KOMPETENS

Vi på Sigma Industry West söker dig som gillar människor och har ett härligt driv framåt!

Vi tror att du är nyfiken och brinner för att både självständigt och tillsammans med andra lösa komplexa och tekniska uppgifter. Vi ser att du har minst två års erfarenhet av utveckling av hårdvaruelektronik inom fordonsindustrin eller annan industri. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till olika kulturer. Vi tror också att du har ett flertal av följande kriterier:

ERFARENHET

 • M.Sc. eller B.Sc. examen inom elektroteknik eller liknande
 • Erfarenhet av krav och standarder för hårdvaruelektronik inom fordonsindustrin
 • Van vid kommunikation med internationella leverantörer
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift
 • Kunskap om agila metoder & arbetssätt

Låter uppdragsbeskrivningen intressant och profilen passar in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan för att sedan träffas personligen.

Vi erbjuder

OM SIGMA INDUSTRY WEST

Som arbetsgivare har vi gjort oss kända för vårt personliga klimat och en kultur med stor öppenhet, delaktighet och med mycket energi. Vi ser våra anställda som vår viktigaste tillgång.

Med omfattande kunskap och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produktutveckling, design & UX, beräkning & simulering, produktionsutveckling, PLM och projektledning. Vi erbjuder både konsulter på plats hos kunden och projektuppdrag från våra lokala kontor.

Sedan starten 2014 har vi haft en fantastisk utveckling. Tillsammans med våra dotterbolag Sigma Embedded Engineering och Sigma Energy & Marine är vi idag över 300 anställda.

SIGMA GROUP

Som en del av Sigmagruppen erbjuder vi det bästa av två världar; stabilitet och entreprenörsanda. Sigma består av ett flertal bolag inom olika tekniska kompetensområden och har idag över 4000 anställda och verksamhet i 14 länder. Detta gör oss till Sveriges största privatägda konsultgrupp.

Mer information

Vi hanterar våra ansökningar löpande. Om du vill ha mer information är du varmt välkommen att kontakta Liza

Liza Åkesson,
liza.akesson@sigma.se

 • Tjänst

  Elektronikingenjör till fordonsindustrin

 • Bolag

  Sigma Industry West

 • Plats

  Göteborg, Sverige

 • Kompetensområde

  Mekanikutveckling, El & Automation, Hårdvara elektronik, Provning & verifiering, Projektledning, Projektledning

 • Publiceringsdatum

  2019-07-19

 • Kontaktperson

  Liza Åkesson, liza.akesson@sigma.se, 46732411066

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies.

Jag fattar