.NET- Utvecklare till Sigma Technology Linköping

Göteborg, Linköping, Stockholm, Sverige Ansök senast 2019-12-31

Jobbeskrivning

Sigma Technology i Linköping söker nu systemutvecklare med goda kunskaper inom C# och som vill bli en del av vår kärnverksamhet. I denna roll arbetar du som konsult med huvudfokus på C# och med vilja att lära dig nya ramverk och verktyg. Vi söker dig som har arbetat ett par år inom utveckling, är bekväm med objektorienterad programmering och som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Hur ser rollen ut?

Som systemutvecklare med inriktning .NET hos oss arbetar du i stora komplexa projekt ute hos kund där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom systemutveckling och teknik. Då våra kunder och
konsulter är olika, så är även våra uppdrag och dess utformning varierande och beroende på vad vilken kompetens just du har.

Din bakgrund
För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred uppsättning av stora organisationer i Östergötland.

Placeringsort: Linköping

Vi tror att du har:

 • Minst tre års erfarenhet inom C# (.NET)
 • Erfarenhet av gränssnittsprogrammering
 • Goda kunskaper inom SQL
 • Kunskap inom versionshanteringssystem
 • Talar och skriver svenska samt engelska flytande

För att passa i rollen som .NET utvecklare hos oss tror vi att du har arbetat minst tre år i ett agilt team. Du har arbetat med hela stacken ifrån databas till gränssnittsprogrammering med fokus på C# (.NET) med kunskaper inom versionshanteringsverktyg. Självklart är det meriterande att ha praktisk erfarenhet inom molntjänster, CI/CD, TDD och DevOps.

För oss är det din utveckling som är viktig – utan dig finns inte vi. Vi är ett konsultföretag som investerar i människors utveckling. Vi ger dig en plats där du blir respekterad och där du får arbeta med fantastiska människor från hela världen. Du har nära kontakt med din chef och tillgång till all information du kan tänkas behöva. Det är viktigt för oss att du trivs på Sigma Technology. Vi är stolta över vår kultur, som bygger på passion, respekt för varandra och det gemensamma uppdraget att skapa en bättre morgondag. Hos oss kommer du både att få förverkliga dina ambitioner och ha väldigt roligt på vägen.

Vill du veta mer? Gå gärna in på www.sigmatechnology.se/Career
och läs mer om hur det är att jobba hos oss.

Mer information

För mer information kontakta:
Unit Manager Sara Ådahl-Aggebäck, 0702007358 alt sara.adahl-aggeback@sigmatechnology.se

 • Tjänst

  .NET- Utvecklare till Sigma Technology Linköping

 • Bolag

  Sigma Technology Systems

 • Plats

  Göteborg, Linköping, Stockholm, Sverige

 • Kompetensområde

  Systemutveckling

 • Publiceringsdatum

  2019-07-20

 • Svar senast

  2019-12-31

 • Kontaktperson

  Sara Ådahl-Aggebäck, sara.adahl-aggeback@sigmatechnology.se, 46702007358

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar