Technical Information Consultant

Stockholm, Södertälje, Uppsala, Sverige Ansök senast 2022-08-21

Jobbeskrivning

Sommaren är äntligen här! Vad sägs om en nystart på ett kanonföretag? På Sigma Technology är vi otroligt stolta över att våra medarbetare år efter år rankar oss som en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Känner du att teknisk information och kommunikation är ditt specialistområde? Vi är inne i en expansiv period och behöver stärka vår avdelning och söker därför dig med erfarenhet och intresse för teknisk information. Vi söker just nu personer med erfarenhet från diverse olika roller varav denna annons är så bred formulerad. Arbetar du som technical writer, information architect, project leader, project coordinator, ux writer, configuration manager, compliance and quality management, data manager consultant? Hör gärna av dig!

Vi erbjuder dig en plats på ett roligt bolag i tillväxt där du är i fokus! Vi har ett riktigt härligt team och många intressanta kunder, där vi tillsammans finner din nästa utmaning och utveckling i karriären. Hos oss står teknisk information och kommunikation i fokus. Vi är idag ca 250 medarbetare i Sverige som hjälper våra kunder att förbättra sitt budskap. Vi arbetar både inom mjukvara och hårdvara och vi utför uppdrag gentemot ett stort antal olika branscher. Detta innebär att vi kan erbjuda dig en stor variation av arbetsuppgifter med möjligheter att jobba inom olika branscher. Din bakgrund och ditt intresse styr.

Grundläggande kvalifikationer

Oavsett vilken titel du har så har Du ett genuint intresse för teknik och kommunikation och är en noggrann problemlösare.

Som ingenjörsföretag är det naturligt att vi söker någon med teknisk utbildning och bakgrund, i vår grupp finns konsulter med bakgrund från BSc upp till PhD inom IT/Telecom, maskinteknik, bioteknik, mekanik, elektronik, informationsdesign eller motsvarande.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

 • Relevant utbildning.
 • Några års erfarenhet av en motsvarande roll av de listade högre upp i annonsen.
 • God språklig och pedagogisk förmåga är en förutsättning.
 • Kanske har du börjat bygga upp någon typ av specialistkunskap inom exempelvis API, Mjukvara, Hårdvara, Implementationsprojekt, UX/UI, AR/VR, AI, machine learning, SEO, DITA eller liknande.

Vi erbjuder

Vill du få möjligheten att jobba i ett globalt företag som spänner över många olika branscher? Som konsult på Sigma Technology får du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Våra konsultuppdrag utförs ibland på vårt kontor men oftast hos våra kunder.

Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Vi erbjuder dig en permanent anställning med kollektivavtal, hälsoförmåner, extra föräldrapenning samt årlig konferens i Europa och teambuilding-aktiviteter.

Vi hoppas att vi fångat ditt intresse och vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande.

Mer information

För mer information kontakta

Marielle Dittmer
marielle.dittmer@sigmatechnology.se

 • Tjänst

  Technical Information Consultant

 • Bolag

  Sigma Technology Information

 • Plats

  Stockholm, Södertälje, Uppsala, Sverige

 • Kompetensområde

  Digital kommunikation, Produktinformation, Digitalisering

 • Publiceringsdatum

  2022-06-09

 • Svar senast

  2022-08-21

 • Kontaktperson

  Marielle Dittmer, marielle.dittmer@sigmatechnology.se, +46730957775

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar