Tycker du om mjuka paket?

Eskilstuna, Västerås, Sverige Ansök senast 2021-08-31

Jobbeskrivning

Det gör vi också! Sigma Industry expanderar inom mjukvara och söker därför 10-15 nya kollegor . Vi söker därför dig som jobbar inom industriell IT, mjukvaruutvecklare eller projektledare inom mjukvara och vill vara med och utveckla vår verksamhet. För knappt ett år sedan bröt vi mark inom El/Elkraft & Automation och nu tar vi framgångskonceptet vidare till vår mjukvarusatsning där vi hoppas att just du vill vara med!

Söker vi dig?

Vi tror att du är en driven entreprenör som ser fram emot att sätta Sigma Industry på kartan inom inbyggda system och mjukvara. Du ser utmaningar som möjligheter och visar både engagemang och nyfikenhet i din vardag. Gemenskap är viktigt för dig och du vill verka för teamets bästa.

Du kommer att ingå i vårt team som fokuserar på kunder i regionen som behöver stöd inom utveckling inom industrinära IT, inbyggda system, industri 4.0, automatisering och robotisering inom produktions- och produktutveckling.

Du har ett etablerat nätverk i regionen och stort intresse för ny teknik och har några års erfarenhet av mjukvaruutveckling och/eller mjukvaru projektledning.

Vi erbjuder

Var ser du din framtid? Hos oss har du stora chanser att påverka var du är om några år; är det inom mjukvaruutveckling, hårdvaruutveckling, skapar du molntjänster för industrin , jobbar med IoT, industri 4.0 eller inbyggda system? Vi vill jobba tillsammans med dig för att bygga upp denna grupp hos oss. Du kommer i denna roll få möjlighet att få vara med och tillsammans fortsätta att bygga upp verksamheten i Mälardalen.

Rekrytering sker löpande med start från Januari så vänta inte med att ansöka .

Sigma Industry East North AB är ett teknikkonsultbolag med ca. 300 personer. I Mälardalen är vi etablerade i Västerås och Eskilstuna och verksamma inom industri 4.0,mjukvara,el/elkraftt, automation, mekanisk konstruktion, projektledning samt interims chefer och kvalitet. Sigma ägs av Danir AB som har över 4 500 medarbetare i 13 länder.

Mer information

Rekrytering sker löpande men på grund av semester tider och beroende på när ni söker så kan det dröja med att ni får ett svar tills vi alla är tillbaka från våra semestrar i mitten av Augusti och vi vill i förväg tacka för eran förståelse och önska er en riktigt trevlig sommar .

För mer information kontakta

Mikael Hagström,
+46 706012715
mikael.hagstrom@sigma.se

 • Tjänst

  Tycker du om mjuka paket?

 • Bolag

  Sigma Industry East North

 • Plats

  Eskilstuna, Västerås, Sverige

 • Kompetensområde

  El & Automation, Hårdvara elektronik, Projektledning & Management, Projektledning, Mjukvaruutveckling inbyggda system, Funktionsutveckling, Systemdesign, Systemutveckling, Test och kvalitet, Projektledning, Software development, Digitalisering, Digitalisering, Automation

 • Publiceringsdatum

  2021-06-10

 • Svar senast

  2021-08-31

 • Kontaktperson

  Mikael Hagström, mikael.hagstrom@sigma.se, 46706012715

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar