Växtkraft - Produktutveckling Mekanik/Mekatronik/Energiteknik

Sverige Ansök senast 2019-08-12

Den 19 augusti börjar årets Växtkraftsprogram på Sigma Industry South för nyutexaminderade högskole- eller civilingenjörer inom maskinteknik, produktutveckling eller liknande inriktning. Växtkraft är vårt karriärsprogram för att ge dig de bästa förutsättningarna för en framgångsrik start på yrkeslivet.

Då vi har ett löpande urval till tjänsten, är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

- Nyligen uttagen examen som högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik, produktutveckling eller motsvarande.

- Social och drivande personlighet

- Erfarenhet från tidigare arbete

- Erfarenhet från ett eller flera av de stora CAD-programmen.

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

För mer information kontakta

Dick Stenebo,
+46 706706177
dick.stenebo@sigma.se

 • Tjänst

  Växtkraft - Produktutveckling Mekanik/Mekatronik/Energiteknik

 • Bolag

  Sigma Industry South

 • Plats

  Sverige

 • Kompetensområde

  Beräkning & Simulering, Industridesign & Ergonomi, Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, Life Science, QA & Validering, Projektledning

 • Publiceringsdatum

  2019-02-08

 • Svar senast

  2019-08-12

 • Kontaktperson

  Dick Stenebo, dick.stenebo@sigma.se, 46706706177

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies.

Jag fattar