VD byte på Sigma

Press Release2014-10-15 08:00   |   Sigma IT

Sigma meddelar på onsdagen att Håkan Karlsson valt att lämna VD-posten på Sigma IT & Management. Ny VD blir Lars Kry, som närmast kommer från rollen som koncernchef för Proffice.

Ny VD för Sigma IT & Management blir Lars Kry som närmast kommer från rollen som koncernchef för Proffice Group med närmare 10 000 anställda.

”Lars har lång erfarenhet från konsult och bemanningsbranschen samtidigt som han har en genuin ledarbakgrund. Jag är övertygad om att han är rätt person att ta Sigma IT & Management in i nästa fas”. säger Dan Olofsson. 

”Sigma IT & Management är ett spännande bolag i en bransch under kraftig förändring. Jag har höga ambitioner, att tillsammans med verksamheten, ta ut färdriktningen för att skapa ett ännu högre värde för våra kunder. Jag är imponerad av den kompetens som finns i bolaget och speciellt hur man arbetar med åtagandeaffären” säger Lars Kry, tillträdande VD, Sigma IT & Management.

”Jag har dessutom stor respekt för Sigmas historia och Dan Olofssons driv och engagemang som gjort Sigma till ett starkt och mänskligt bolag” avslutar Lars.

Håkan Karlsson går vidare till ägarbolaget Danir, där han kommer att arbeta som Senior Advisor och styrelsemedlem i ett antal bolag samt med enskilda bolags- och samverkansprojekt.

”Håkan har arbetat inom Sigmakoncernen i 12 år varav 6 år som koncernchef och har på ett förtjänstfullt sätt drivit verksamheten framåt. Jag har stort förtroende för Håkan och respekterar hans beslut”, säger Dan Olofsson, styrelseordförande Sigma AB

Lars Kry tillträder sin nya VD post med omedelbar verkan den 15 oktober 2014

För mer information

Dan Olofsson, Ägare och Styrelseordförande Sigma IT & Management
dan.olofsson@danir.com Telefon 0703 79 22 54

Lars Kry, Tillträdande VD Sigma IT & Management
Lars.kry@sigma.se Telefon 0733 43 43 00

Håkan Karlsson, avgående VD Sigma IT & Management
Hakan.karlsson@sigma.se Telefon 0703 79 20 00

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar