Sebastian Uramek (till vänster), från Sigma IT Tech i Stockholm, tillsammans med kollegorna Ossian Ripke Johansson, Alva Hellberg och Alina Pavlenko.

Nya talanger förstärker Sigma IT Tech i Stockholm

Nyhet2020-02-20 10:45   |   Sigma Group

Sigma IT Tech i Stockholm växer så att det knakar. Möt tre av våra senaste tillskott.

För ett år sedan startade Sigma IT Tech sin verksamhet i Stockholm och östra Sverige med Sebastian Uramek i spetsen som Business Unit Manager. Sedan dess har kontoret i Stockholm vuxit till femton nya kollegor i uppdrag ute hos kund, samt tre nya kollegor som hjälper kunder med behov inom support, drift och infrastruktur.

–Vi vill leda den digitala revolutionen tillsammans med våra kunder inom Operation och Infrastucture-området, kunder som också står inför stora organisatoriska förändringar i processen att gå över till agila arbetssätt och programmering samt scriptning för att effektivisera och automatisera sin IT-miljö, säger Sebastian Uramek.

Behovet av duktiga drift- och supporttekniker inom IT är fortsatt stort och verkar inte mattas av. Två viktiga nyckelspelare för vårt fortsatta rekryteringsarbete är Alva Hellberg och Alina Pavlenko.

Alva Hellberg blev en del av Sigma IT Tech under 2019 och har tagit lead över rekryteringsprocesserna i rollen som Tech Recruiter. Alva har erfarenhet från bemanningsbranschen och har studerat Personalvetenskap.

Alina Pavlenko är kontorets andra Tech Recruiter med lång erfarenhet av IT-rekrytering, även internationell rekrytering och allokering av talanger till USA och Europa. Hon har en Master inom Strategic HRM och Labour Relations och har även coachat flera juniora IT-rekryterare.

Vårt allra senaste tillskott heter Ossian Ripke Johansson. Han har erfarenhet från bemannings- och försäkringsbranschen och antar rollen som Business Manager i vilken han kommer att driva kunddialoger och utveckla partnerskap.

–Utöver traditionell konsulting och hyrköp har vi breddat vår verksamhet för att också kunna erbjuda ett talangprogram, något vi är väldigt stolta över, fortsätter Sebastian Uramek.

Läs mer om Sigma IT Tech online.

For more information

Sebastian Uramek, Business Unit Manager Stockholm
+46 70 601 68 02
Sebastian.uramek@sigma.se

Jenny Sander, VD Sigma IT Tech
+46 706 6358788
jenny.sander@sigma.se

Beatrice Silow, Kommunikations- och kulturchef Sigma IT
+46 703 791506
beatrice.silow@sigma.se

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar