Are you the one?

Karriärmöjligheterna här på Sigma är många och vi kan erbjuda dig en arbetsplats där din erfarenhet, kompetens och ditt kunnande kommer att göra skillnad. Vi kommer att ta väl hand om din passion och din ambition så att du kan få bli den bästa versionen av dig själv. Och bli den som är med och skapar en bättre morgondag.

Ta en stund och läs om de olika vägarna du kan välja för att bli en del av vårt lag med passionerade människor. Om dina önskemål, kompetenser och din expertis inte matchar någon av de lediga platserna här ovan, så tycker vi ändå att du ska registrera dig och ditt CV hos oss. Det är nämligen högst sannolikt att vi snart har en öppning som matchar dig, din passion och ditt kunnande.

Klicka här för att registrera ditt CV

Expect a better tomorrow

Vi är verkligen hängivna var och en av alla i vårt Sigma-gäng. På Sigma tar vi hand om varandra, våra kunder och världen runt om oss. Det är genom vår delaktighet, engagemang och hängivenhet som vi kan göra skillnad.

Vi är proaktiva och letar hela tiden efter nya lösningar. Det är det och vår förmåga att alltid leverera som gör oss till en pålitlig samarbetspartner för våra kunder. Som i sin tur ger oss förtroendet och fler spännande uppdrag. Och genom att arbeta med intressanta projekt och kunder, växer vi både som individer och som företag.

Läs mer om Sigma

Are you the next one?

Vi är i ständigt behov av passionerade lagspelare som är vana att få saker gjorda. Och är du det så kan vi lova dig mängder av möjligheter, flexibilitet och frihet, både för dig och för din karriär. Vi är medvetna om att skillnaderna och likheterna mellan våra bolag ibland kan göra det svårt att bestämma vilket som är rätt för just dig. Vi är ändå övertygade om att det finns ett Sigma-bolag som passar just dig. Så följ länken här nedan och hitta din väg till en karriär hos oss på Sigma.

Visa lediga jobb

Bli partner till en bättre morgondag

Du kan ha ditt eget lilla företag och ändå var en del av Sigma. Som Sigma Partner får du tillgång till vår globala styrka. Vi kan lova dig ett partnerskap med spännande uppdrag som bara är tillgängliga för större bolag. Det som är omöjligt för en- eller fåmansbolag, blir möjligt när du registrerar dig som Sigma Partner. Och förutom att du får tillgång till toppuppdragen så erbjuder vi dig personlig support och hjälp med tidsödande administration. Så att du kan fokusera på att leverera din kunskap och din kompetens.

Visa partner-uppdrag

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar