Expect a
better
tomorrow

In Jönköping or Jerusalem

Vi söker alla möjliga människor, med alla möjliga färdigheter. För att skapa alla möjliga lösningar, på alla möjliga platser. Så att människor över hela världen ska kunna förvänta sig en bättre morgondag. Vi vet att du har kompetensen för att skapa dessa lösningar. Men var någonstans vill du bidra till en bättre morgondag?

Registrera CV Jobba hos oss

En bättre morgondag börjar redan idag

Anledningarna till att söka sig till ett nytt jobb är många. Vi är stolta över vår företagskultur där vi tar vara på den kraft som våra medarbetare bidrar med. Därför tror vi att vi kommer att kunna tillgodose många av de anledningar du har för att leta nytt jobb här.

Så är du passionerad, driven, gillar att få saker gjorda och vill jobba på ett företag där allt kretsar kring att skapa en bättre morgondag för kunderna, för varandra och världen runt omkring, då kan vi erbjuda dig en arbetsplats där vi kommer att ta vara på såväl din erfarenhet och kompetens som din passion och din ambition.

Expect a better tomorrow

Det är genom vår delaktighet, engagemang och hängivenhet som vi kan göra skillnad. Vi är proaktiva och letar hela tiden efter nya lösningar. Och genom att arbeta med intressanta projekt och kunder, växer vi både som individer och som företag. Vad krävs för att kunna lova en bättre morgondag?

Läs mer

Engineering the digital revolution

Behoven av ny teknik och digitala applikationer ökar överallt och vi satsar nu ännu mer på att utveckla lösningarna för en bättre och mer digital morgondag. Och vi behöver bli fler som bidrar till denna industriella revolution. Läs mer om hur vi jobbar med digitalisering, innovativa uppkopplade lösningar, hållbar infrastruktur, elektrifiering och industri 4.0.

Läs mer

Våra experter på en bättre morgondag

Vad det är som driver våra medarbetare och hur de ser på sin roll som expert på bättre morgondagar? De finns över hela världen och även om deras uppdrag kanske skiljer sig åt, så har de viljan att förbättra och optimera saker gemensamt. Lär känna några av våra experter på en bättre morgondag.

Läs mer

Partnerskap för en bättre morgondag

Du kan ha ditt eget lilla företag och ändå var en del av Sigma. Som Sigma Partner får du tillgång till vår globala styrka. Vi kan lova dig ett partnerskap med spännande uppdrag som bara är tillgängliga för större bolag. Det som är omöjligt för en- eller fåmansbolag, blir möjligt när du registrerar dig som Sigma Partner. Och förutom att du får tillgång till toppuppdragen så erbjuder vi dig personlig support och hjälp med tidsödande administration. Så att du kan fokusera på att leverera din kunskap och din kompetens.

Visa alla partner-uppdrag

Vi bryr oss om varandra och världen runt omkring oss

Vi känner att vi har ett ansvar för, inte bara dem som jobbar hos oss, utan även dem vi jobbar för. Och eftersom vi på Sigma är en så bred och varierad mix av människor med olika bakgrunder och med rötter från jordens alla hörn, är vi också väldigt engagerade i samhällsfrågor och människor i världen runt omkring oss. Läs mer om våra stolta samarbeten och sociala engagemang som vi hoppas ska bidra till en bättre morgondag.

Läs mer

Are you the one?

Dela med dig av ditt namn och din e-post här för att registrera ditt CV och du är en bra bit på väg till din framtida karriär hos oss på Sigma.

Vi vill bli dubbelt så bra!

Vi på Sigma är övertygade om att det är teknik och ingenjörskonst som är lösningen på en mer jordklotsvänlig morgondag. Men det råder brist teknisk kompetens och välutbildade ingenjörer. Detta vill vi såklart vara med och förändra. Det mest naturliga är att få fler tjejer att välja teknik- och ingenjörsyrket. Nu råder det en obalans mellan män och kvinnor på både utbildningar och på arbetsplatser. Vi vill bli dubbelt så bra och då måste vi kunna rekrytera kompetens och få perspektiv från hela befolkningen, inte bara från den ena halvan.

Läs mer om vårt initiativ Femmegineering, som vill få fler tjejer att välja en teknik- och ingenjörskarriär.

Läs mer om Femmgineering

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar