The power of passion

Om du brinner för och är riktigt engagerad i något på din fritid, så är det högst sannolikt att du är en människa som lika passionerad och hängiven på jobbet. Det är därför som vi har så många eldsjälar på Sigma.

Tror du på kraften i att vara passionerad? Att det ger dig fördelar som gör dig vassare. Vi tror på att din passion är början på en bättre morgondag.

The strength of getting things done

Att komma på idéer är bra. Att få dem att fungera är bättre. Det är vad du gör som räknas – inte det du säger. Och att vara proaktiv, hitta nya lösningar och göra bra idéer bättre, det ligger i vår natur, i vår personlighet. Tror du på styrkan i att få saker gjorda? Att ge upp inte är ett alternativ. Vi tror på att ditt hårda jobb är början på en bättre morgondag.

The greatness of one added to another

På Sigma är vi måna om varandra. Och vi har en stark övertygelse om, att jobba tillsammans som ett lag som ger de bästa resultaten. Vi uppmuntrar, utmanar och hjälper varandra så att vi kan leverera den höga kvaliteten som våra kunder är vana vid att få.

Tror du på att styrkan i att addera en till en annan? Att tillsammans är nyckeln till förändring. Vi tror att du adderad till en annan är början på en bättre morgondag.

Med dessa tre hörnstenar, passion, handlingskraft och laganda, kan vi hålla vårt löfte, till våra kunder och till världen runt om oss, om en bättre morgondag.

Are you the one?

Tror du på att vara passionerad, på styrkan i att få saker gjorda och storheten med att addera en till en annan? Då är du en av alla oss som kan lova världen runt om oss en bättre morgondag.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar